Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Darkwatch

Darkwatch
4.0Totale score
Waardering gebruiker: (1 Stem)

Sinds we nu ook game reviews mogen plaatsen en ik een grote fan ben van horror-games, grijp ik maar direct de kans om de game Darkwatch te reviewen.(ik heb de PS2 versie)

Je bent in deze game de treinovervaller
Jericho Cross. Je gaat vanavond een trein overvallen waarvan je denkt dat hij je rijk zal maken. Alleen heb je je daarin erg vergist want in de kluis ligt geen goud maar zit een bloeddorstige vampier opgesloten die je bijt als je hem vrij laat. Je krijgt hierdoor dan wel coole vampier krachten, maar ook trek in bloed en jij moet kiezen of je je nieuwe krachten goed of slecht gebruikt…

Nadat dit gebeurt is moet je eigenlijk non-stop zombies onthoofden, ontarmen etc. Dit klinkt misschien eentonig of saai maar dat valt heel erg mee. Het voelt gewoon heel fijn om een zombie door de lucht te slaan als hij zonder hoofd rond loopt en dat blijft ook zo voelen tijdens de hele game.
Ik vond deze game erg leuk om te spelen. Hoewel het niet erg moeilijk is op de eerste 2 moeilijkheidsgraden zijn dit misschien wel de 2 leukste manieren om dit spel te spelen, gewoon zonder na te denken alles wat beweegt neerschieten terwijl bij ieder geraakt schot een grote straal bloed uit het lichaam van je tegenstander spuit.
De sfeer van de game is ook erg goed, het is heel duister en er hangt constant een dreigend gevoel in de lucht. De graphics zijn niet heel bijzonder maar storen absoluut niet bij de game.

Als je naar een game met een diepgaand verhaal zoekt, moet je niet bij Darkwatch zijn, maar als je even lekker af wilt reageren is dit echt de game voor jou.

Over de auteur

avatar

2 reacties

Laat een antwoord achter