Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Het nieuws heeft ons bereikt dat de Amerikaanse release van Hansel And Gretel: Witch Hunters naar achter geschoven is… En dan bedoelen we niet een paar weken, maar bijna een jaar! De film zal pas in januari 2013 aan de andere kant van de oceaan in de bioscoop draaien. Hoewel er nog geen officieel bericht over is kunnen we dit naar alle waarschijnlijkheid ook voor Nederland verwachten. In de hoofdrollen zien we Jeremy Renner en Gemma Aerterton (zie foto).

Cube en Splice regisseur Vincenzo Natali gaat zich met Haunter wagen aan een spookfilm. Het wordt echter een “omgedraaide” spookfilm waarin we een spookverschijning met de naam Lisa volgen die omkwam door noodlottige omstandigheden en het lichaam van de benieuwe bewoonster van haar huis probeert over te nemen om haar voor hetzelfde lot te behoeden. De opnames zouden al in maart moeten beginnen. Een cast is nog niet bekend.

– Het nieuwe project van Neil Marshall (The Descent) heeft een nieuwe schrijver. Gary Dauberman maag het script voor de slasher Hellfest herschrijven. Het verhaal gaat over een Halloween attractiepark waar een verklaaed iemand de bezoekers om zeep helpt. De andere bezoekers denken dat het een onderdeel van de show is. Dauberman heeft een origineel project recent verkocht en was ook verantwoordelijk voor een poetsbeurt van de A Nightmare On Elm Street remake en Final Destination 5 waarvoor hij echter geen credits krijgt.

– Volgens Deadline slaan Fox en Kevin Williamson de handen ineen voor een nog titelloze tv-serie die genre-potentie heeft. Het verhaal gaat over een serie-moordenaar diemet behulp van technologie een seriemoordenaars-cult begint en de FBI-agent die zich er middenin terug vindt. Meer info hebben we momentele niet over dit project van Williamson, schrijver en bedenker van o.a. de Scream-reeks en de tv-serie The Vampire Diaries.

– In Invasion, een film die wordt omschreven als in de sfeer van Cloverfield, zien we hoe een groep ongewapende en onervaren studenten uit Philadelphia het moet opnemen tegen een invasie van een bovennatuurlijke vijand. De regie is in handen van Brad Peyton die recent Journey 2: The Mysterious Island regisseerde.

– Een tijd geleden lieten we jullie weten dat Warner Bros. de rechten gekocht had van het boek A Discovery Of Witches van Deborah Harkness. Nu kunnen we melden dat WB een prijzenwinnende schrijver heeft gevonden in David Auburn. Hij zal het scenario schrijven van de film over een jonge heks die een geheimzinnig manuscript ontdekt en daarmee per ongeluk een eeuwenoude vampier wekt. Het tweede boek in de reeks verschijnt dit jaar op de Amerikaanse markt.

– En tot slot de trailer van ATM, een thriller/slasher geschreven door Chris Sparling, de schrijver van die andere claustrofobische film Buried. Deze keer zien we Alice Eve, Josh Peck en Brian Geraghty in de hoofdrollen en tekende nieuwkomer David Brooks voor de regie.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter