Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– De Russo Brothers (bekend van hun Marvel films) gaan via hun bedrijf AGBO geld steken in de productie van Relic, een horrordrama met Emily Mortimer, Robyn Nevin en Bella Heathcote in de hoofdrollen. De film gaat over de manifestatie van oude dementia die het huis van drie generaties van vrouwen overneemt. De film wordt het speelfilmdebuut van regisseur Natalie Erika James. De opnames zijn inmiddels van start gegaan in Australië.

– Regisseur Neil Marshall (Dog Soldiers, The Descent) keert terug naar het horror genre! Na zijn duistere superhelden film Hellboy die in 2019 uitkomt en diverse tv-series (o.a Game Of Thrones en Lost In Space) is hij vastgelegd als regisseur van The Reckoning, een film die zich afspeelt in 1665 waar een vrouw na de zelfmoord van haar man wordt beschuldigd van hekserij. De opnames vinden plaats in Wales en starten op 15 januari 2019.

– We wisten al dat Annabelle 3 zich af zou spelen rondom de dochter van Lorraine en Ed Warren, en nu is bevestigd dat Vera Varmfiga en Patrick Wilson deze rollen wederom voor hun rekening zullen nemen in deze spin-off van hun Conjuring-films. Ze hebben een ondersteunende rol in de film die een hoofdrol heeft voor Mckenna Grace als Judy Warren die te maken krijgt met de wraak van Annabelle nadat de Warrens de pop in hun eigen museum opsluiten. Ook haar baysittend nichtje en haar vriend zijn niet veilig. Annabelle en It scenarioschrijver Gary Dauberman zal hiermee zijn debuut maken als regisseur.

– Alan McElroy is de man die aan de wieg stond van de Wrong Turn franchise, keert nu terug om de remake te schrijven. Ja, jullie lezen het goed, een Wrong Turn remake. Deze zal regisseerd worden door Mike P. Nelson (The Domestics) en gaat over een wandel expeditie die ervoor zorgt dat een groep vrienden terecht komt in het woongebied van een gemeenschap met eigen regels en wetten.

– Hoewel de serie nog steeds in ontwikkeling is heeft Child’s Play bedenker Don Mancini laten weten dat men daarin terug wilt gaan naar de oorsprong en dat Chucky weer achter kinderen aangaat. De serie zal verder gaan waar de film Cult Of Chucky eindigde. Of Brad Dourif zal terugkeren als de stem is momenteel onbekend. Wel zal de serie niets te maken hebben met de komende Child’s Play remake…

– Er komt een spin-off van de serie Grimm met een vrouwelijke hoofdrol. Verwacht wordt dat er enkele favoriete personages uit de oorspronkelijke serie in een hoedanigheid te zien zullen zijn, maar dat er ook nieuwelingen te zien zijn die nieuwe avonturen en gevaren zullen ondergaan.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter