Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– In de V.S. zijn ze slecht een paar dagen weg van de premiere van American Horror Story: Asylum, het tweede seizoen van AHS, maar toch is er nog een nieuwe naam toegevoegd aan de cast: Ian McShane, voornamelijk bekend van tv’s Deadwood en Death Race.

– Het is alweer drie jaar geleden dat de film werd aangekondigd, maar het lijkt er nu toch echt van te komen. De verfilming van de strip Stronghold , bedacht door Paul Finch, heeft in Stellan Skarsgard en Douglas Booth de eerste castleden gevonden. De film zal zich afspelen in de middeleeuwen waarin een groep ridders terugkeert van een succesvolle verovering in Wales als ze stuiten op onverwachte tegenstanders…een horde zombies. De film die in 2013 nog moet verschijnen zal over enkele maanden worden opgenomen. Een regisseur is nog niet vastgelegd.

– Volgens enkele Amerikaanse Media heeft Universal zijn oog op Ruper Sanders (Snow White And The Huntsman) laten vallen als regisseur van hun nieuwe Van Helsing film waarin Tom Cruise in de huid zal kruipen van de bekende vampier/monsterjager. De film, geschreven door Alex Kurtzman en Roberto Orci, moet een veel naargeestigere sfeer krijgen dan de 2004 film.

– Het lijkt erop dat de nieuwe “Munster” tv-serie Mockingbird Lane niet verder komt dan de pilot-aflevering. Er zijn plannen om er een Halloween Special van te maken voor NBC en dat de acteurs waaronder Jerry O’Connell, Portia de Rossi, Eddie Izzard, Mason Cook en Charity Wakefield op zoek kunnen naar ander werk. We houden je op de hoogte!

– Malcolm McDowell, David Mazouz, Chris Mulkey, John Glover, Lou Diamond Phillips, Robert Englund en Lacey Chabert zullen te zien zijn de de anthology film Sanitarium die geregisseerd wordt door Bryan Ramirez, Kerry Valderrama en Bryan Ortiz. De film bestaat uit drie verhalen van een half uur en gaan ieder over een patient in een gesticht. De film is momenteel in post-production, maar er is nog geen releasedatum bekend.

– Rutger Hauer heeft zelf laten weten dat de mededekling over zijn deelname aan True Blood niet helemaal waar is. Hij is namelijk nog in onderhandeling met de producenten.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter