Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Hoewel de serie nog niet in Nederland te zien is heeft de Amerikaanse zender A&E een tweede (10-delige) seizoen besteld van Bates Motel. De serie is een van de beste bekeken series van de zender en gaat over de jonge jaren van Norman Bates en zijn moeder Norma.

– De Amerikaanse release van de comicverfilming I, Frankenstein is verschoven naar 24 januari 2014 (ipv september dit jaar). Gezien de film franchise potentie heeft met o.a. grootse settings wil men de kijker de best mogelijke film geven, en dat kan alleen in 3D aldus Lionsgate, de filmmaatschappij hierachter. Kortom de film zal een post-coversie naar 3D krijgen… IN de film van regisseur Stuart Beattie speelt Aaron Eckhart het monster. (zie foto)

– De relatieve nieuwkomer Barbara Marshall (tv’s Terra Nova) is door Summit Entertainment aangesteld om het script te schrijven van Exorcism Diaries, een film gebaseerd op het boek “The Real Story Behind the Exorcist: A Study of the Haunted Boy and Other True-Life Horror Legends from Around the Nation’s Capital.” Het enige dat we verder weten van dit project is dat Doug Davison, Roy Lee en Sonny Mallhi als producent zullen optreden.

– Universal Pictures loopt al jaren met plannen voor een verfilming van Dracula Year Zero, een film die het leven van Vlad de Spietser zal verweven met de vampiermythologie. Echter is er nu daadwerkelijk beweging in de film. Zo wordt de titel nu simpelweg Dracula, zal Luke Evans de hoofdrol gaan vervullen en zal reclameregisseur Gary Shore zijn speelfilmdebuut maken met het project. De film wordt geproduceerd door Michael DeLuca en is geschreven door Matt Sazama en Burk Sharpless. Men hoopt later dit jaar te beginnen met de opnames.

– Later dit jaar komt de game Dead Walkers uit voor PC en Mac. Het betreft een First Person Shooter diezich afspeelt in de straten van London. Men speelt een soldaat van de Special Forces die moet proberen om zombie nummer 0 te vinden, de eerste geinfecteerde mens. Hieronder kun je al een eerste trailer zien:

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter