Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Een tijd geleden hadden we het over een nieuwe tv-serie over een seriemoordenaar van Kevin Williamson, en nu kunnen we melden dat James Purefoy (Solomon Kane) de slechterik zal gaan spelen terwijl Kevin Bacon (Stir Of Echoes) een uitgebluste FBI-agent zal spelen die hem op het spoor komt. De pilot van de nog titelloze serie wordt geregisseerd door Marcos Siega.

– Hammer Films heeft een nieuwe film aangekondigd! Met The Quiet Onesbegeeft men zich op het terrein van de “op ware gebeurtenissen gebaseerde film” over een professor die zijn beste studenten vraagt om meet te doen aan een gevaarlijk experiment op een poltergeist te creeëren. Op basis van de theorie dat paranormale gebeurtenissen afstammen van mensenlijke negatieve energie experimenteren de studenten op een jonge vrouw nen bragen haar op het randje van waanzin. En aangezien dit een horrorfilm is loopt het experiment uit de hand. De film zal worden geregisseerd door John Pogue (Quarantine 2: Terminal) die ook het script heeft geschreven.

– Het was een tijd stil rondom Frankenstein’s Army van onze landgenoot Richard Raaphorst, maar we kunnen nu melden dat de opnamen schijnbaar in volle gang zijn in de nabijheid van Praag. Ondanks dat de opnamen dus nog bezig zijn heeft Momentum Films al de Engelse distributierechten gekocht. Een van de productiemaatschappijen achter de film is Pellicola uit Amsterdam.

– Het nieuwste project van James Wan (Saw) heeft een naamsverandering ondergaan. De film die bekend stond als The Conjuring zal voortaan als The Warren Files door het leven gaan. De nieuwe titel heeft betrekking op het echtpaar Warren, dat onderzoek doet naar spookhuizen en dergelijke enin deze film hun gruwelijkste zaak tegenkomt in het huis van de Perron familie. Inmiddesl bestaat de cast uit o.a. Patrick Wilson (Insidious), Vera Farmiga (Orphan, zie foto), Ron Livingston (Campfire Tales), Lili Taylor(The Haunting), Mackenzie Foy (Twilight Saga) en Hayley Mcfarland (tv’s Lie To Me).

– Renny Harlin (Cliffhanger) keert terug naar de bergen. Naar het Oeral gebergte op precies te zien. Hij baseerd zijn film losjes op ware feiten uit 1959 toen een groep bergbeklimmers om mysterieuze wijze om het leven kwam. Hoewel er geen sporen van worsteling waren werden twee mensen teruggevonden met geplette schedels, een vrouw miste haar tong en op de resten van hun kleren werden radioactieve sporen gevonden. Tevens werden enkele mensen terug gevonden in alleen ondergoed en was de tent van binnenuit kapotgescheurd. Harlin’s film gaat over een hedendaagse groep studenten die onderzoek doet naar het incident dat bekend staat als het “Dyatlov Pass Incident”. De opnamen beginnen in maart. De film heeft echter nog geen officiele titel.

– Er waren diverse Frankentein films in de maak, maar nu is toch voor een van hen het doek gevallen. Fox heeft namelijk de stekker uit het Frankenstein-project van regisseur Shawn Levy (Real Steel) getrokken toen ze zagen dat de kosten inmiddels waren opgelopen naar 80 miljoen dollar.

– Martin Hurkmans, de opera zingende winnaar van Holland’s Got Talent, heeft een kleine rol in Omega, de film van Limax Film Producties. De opnamen van deze film zitten erbijna op en dan zal de post-productie beginnen. De premiere van de film zal plaatsvinden in het Royal Theater in Heerlen, waarschijnlijk in september of oktober van dit jaar. Binnenkort kunnen we ook een tweede trailer verwachten!

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter