Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* In Engeland zijn de opnames begonnen van Containment, een horror-thriller van regisseur Neil West.In de film wordt de mislukte kunstenaar Mark wakker en merkt dat de ramen en deuren van zijn flat verzegeld zijn. Het blijkt geen grap te zijn als hij buiten mensen in beschermende pakken rond ziet lopen. Mark en zijn medebewoners moeten zich niet alleen beschermen tegen de mensen van buiten af, maar ook voor iets dat met hen is mee verzegeld… Lee Ross, Sheila Reid, Andrew Leung, Gabriel Senior, William Postlethwaite, Louise Brealey en Pippa Nixon zullen in de hoofdrollen te zien zijn.

* Een kleine casting-update voor de bovennatuurlijke thriller 6 Miranda Drive van regisseur Greg McClean (Wolf Creek): De jonge acteur David Mazouz is gecast voor een rol naast o.a. Kevin Bacon en Radha Mitchell. De film word geproduceerd door Blumhouse Productions.

* Volgens Deadline heef QED een ‘apart’ script gekocht van slechts 52 pagina’s. Er zjn zo goed als geen dialogen! Yellowstone Falls speelt zich af een een post-apocalyptische wereld waarin de meeste mensen gemuteerd zijn in bloeddorstige monsters. We volgen een moeder wolf die haar jongen probeert te beschermentegen een grote zwerm gemuteerde mensen terwijl de rest van haar roedel is gevlucht. Het script is van de hand van Dan Kunka. Helaas is er verder nog niets bekend over dit project.

* Het is al een tijdje bekend dat de nieuwe Friday The 13th film een geplande releasedatum heeft van vrijdag 13 maart 2013. Paramount heeft nu eindelijk een regisseur op het oog. De studio is namelijk in gesprek met David Bruckner (The Signal, V/H/S) om hem de nieuwe reboot te laten regisseren. Er wordt nog steeds gefluisterd dat deze nieuwe F13 film de “found footage” route neemt…

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter