Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Sony Pictures heeft een releasedatum geprikt voor Resident Evil 6. De film zal, zoals het er nu naar uitziet, vanaf 12 september 2014 in de Amerikaanse bioscopen te zien zijn. Verdere details zijn nu nog niet bekend, maar we durven de dok te nemen dat MIlla Jovovich wederom geregisseerd zal worden door haar man Paul W.S. Anderson.

– Verschillende bronnen melden dat Ghosthouse Pictures het groene licht heeft gegeven voor The Possession 2. Uiteraard zal de Dibbuk doos wederom het middelpunt zijn, maar verder is er nog niets bekend over het vervolg. Men hoopt dat hiermee een franchise in handen te hebben (net zoals Paranormal Activity, Insidious en The Last Exorcism).

The Walking Dead bedenker Robert Kirkman is bezig met Fox International Channels om een nieuwe serie te ontwikkelen. In de serie zien we een jonge man genaamd Kyle Barnes die vanaf kinds af aan te maken heeft gehad met bezetenheid. Hij gaat op een spirituele sreis naar antwoorden, maar ontdekt iets dat het einde van de wereld kan betekenen zoals wij die kennen. De serie zal worden gebaseerd op een nog te verschijnen stripreeks van Kirkman. De titel van de serie is nog niet bekend gemaakt.

– De cast van de bovennatuurlijk thriller Solace heeft in de vorm van Jeffrey Dean Morgan (The Possession) uitbreiding gekregen. Hij voegt zich bij Anthony Hopkins en Colin Farrell. Hopkins speelt een helderziende dokter die door een FBI-agent (Morgan) wordt ingeschakeld om een serie-moordernaar (Farrell) te vangen. De killer blijkt echter ook helderziende te zijn… De door New Line Cinema geproduceerde film zal worden geregisseerd door Afonso Poyart. De opnames beginnen 20 mei in Detroit.

– Fox heeft een tweede seizoen besteld van de “serial killer” serie The Following. De serie met Kevin Bacon en James Purefoy in de hoofdrol gaat over serie-moordenaar die tijdens zijn tijd in de gevangenis een grote groep “volgers” bij elkaar heeft verzameld die hem helpen bij zijn plannen.

– Radio Silence, het team achter o.a. V/H/S heeft getekend voor de regie van het mysterieuze horrorproject Devil’s Due van 20th Century Fox. Zach Gilford en Allison Miller zpelen de hoofdrollen in de film waarvan volgende week de opnames beginnen in o.a. de Domincaanse Republiek en New Orleans. Wat betreft plot is er niets bekend, maar het wordt wel weer een found footage film.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter