Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Ooit aangekondigd als mogelijk scenario van Rambo 5, zal het boek Hunter onder zijn oorspronkelijke naam verfilmd worden als stervehikel voor Sylvester Stallone. Hij speelt Nathaniel Hunter, een ervaren spoorzoeker die achter een half-menselijk beest zit dat ontsnapt is uit een geheim laboratorium in Antarctica. Via zijn productiemaatschappij Balboa Productions is Stallone op zoek naar een scenario-schrijver. Het boek werd in 1999 geschreven door James Bryon Huggins.

– De nieuwe Halloween heeft met 77,5 miljoen dollar in het eerste weekend een nieuw record gezet in de V.S. voor de 40 jaar oude franchise. Sterker nog, zoveel haalde nog geen een deel op in de totale bioscoop”omloop”. De verwachtingen zijn dat binnenkort een nieuw deel wordt anagekondigd, aangezien producer Jason Blum al had laten doorschemeren dat hij graag nog een deel wil maken… (oorspronkelijk zouden er twee delen “back to back’ worden gefilmd, maar dat plan heeft men voortijdig laten varen).

– Regisseur Patrick Lussier en scenario-schrijver Todd Farmer waren eerder al verantwoordelijk voor o.a. My Bloody Valentine 3D en Drive Angry. Nu werkt het tweetal weer samen voor de horror-thriller Trick met Dermot Mulroney in de hoofdrol als een politieagent die ervan overtuigd is dat de seriemoordenaar die hij op het spoor is, dezelfde is die hij eerder al heeft doodgeschoten. De opnames staan gepland voor begin volgend jaar.

– Paramount heeft de rechten opgepikt van Shhh, een film van regisseur Gustavo Cooper (The Devil Incarnate en June). Cooper schreef het script samen met Ben Powell (The Agression Scale). Veel meer is er niet bekend , behalve dat de film zich op een high school afspeelt en dat de sfeer een mix van The Ring en de Denzel Washington film Fallen is.

– Jame LeBron, inderdaad de basketbal-ster, is in gesprek om een reboot te produceren van Friday The 13th via zijn productiemaatschappij SpringHill Media. Nu er een uitspraak van de rechter is rondom de rechten is het hele circus weer in actie gekomen. Victor Miller, de scenarioschrijver van het origineel heeft die rechten voor de Amerikaanse markt gekregen, maar Sean Cunningham behoudt de rechten van de volwassen Jason die pas opdook in het tweede deel. Er zijn schijnbaar zelfs al gesprekken met potentiele regisseurs en acteurs. We houden jullie uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen!

– Hoewel de eerste film geen overdonderend succes was is men bezig met The Boy 2. Deze keer zal Katie Holmes de hoofdrol gaan spelen als de moeder van een gezin dat intrekt neemt in Heelshire Mansion. De zoon van het gezin laat zijn moeder schrikken als hij een nieuwe vriend heeft. Een levensechte pop die hij Brahms noemt… De regie is weer in handen van William Brent Bell (The Devil Inside, Wer).

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter