Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Acteur James McAvoy is in gesprek om de hoofdrol te spelen in de reboot van The Crow Dit heeft de website Bloody Disgusting uit een betrouwbare bron vernomen. McAvoy is momenteel druk bezig met X-Men: Days Of Future Past, maar kan daarna wel aan de slag met The Crow. Vooralsnog is F. Javier GutiĆ©rrez (Before The Fall) nog steeds als regisseur aan het project verbonden. Het meest recente scenario is geschreven door Jesse Wigutow

– Casting update voor de nieuwe serie Gothica. Janet Montgomery (The Hills Run Red<.i>) aat de rol van Grace van Helsing spelen, een kranteneigenaar die financiele hulp krijgt van de rijke Dorian Gray. Van Hlesing is een voormalig egeleifde van dokter Victore Frankenstein die via biotechniek zijn dochter weer tot leven probeert te weken. Wanneer CBS de serie gaat uitzenden is nog onbekend opp dit moment.

– De regisseur van de Israelische genrefilm Rabies, Aharon Keshales en Navot Papushado, hebben in alle rust gewerkt aan hun tweede film getiteld Big Bad Wolves. De film gaat over drie mannen die door een reeks brute moorden met elkaar te maken krijgen: De vaders van het meeste recente slachtoffer, een politieagent die buiten de wet handelt en leraar die verdacht wordt maar door een vormfout op vrije voeten komt. Lior Ashkenzi, Tzachi Grad, Rotem Keinan en Dov Glickman spelen de hoofdrollen. De film is momenteel in post-production.

– Ook de BBC komt met een zombieserie, In The Flesh. IN de serie zijn de zombies echter gevangen genomen en probeert men ze in te zetten voor het gemak van de levenden. De ondoden krijgen een dikke lag make-up op en contaclenzen zodat ze zoveel mogelijk kunnen doorgaan voor levenden. Er is nu een eerste trailer online gekomen. Of en wanneer de serie in Nederland te zijn zal zijn is onbekend.

– Voor veel Supernatural fans waarschijnlijk goed nieuws. Mischa Collins, die Castiel speelt, zal in het 9e seizoen weer tot de vaste cast van de serie horen.

Covert Affairs actrice Devin Kelley zal de rol van Gail Garland gaan spelen in de pilot van The Returned, de beoogde serie op basis van het boek van Jason Mott. De vraag die central staat is wat er gebeurt als de mensen die je begraven hebt plotseling weer voor je deur staan zonder ouder te zijn geworden. De pilot zal worden geregisseerd door Charles McDougall voor ABC Studios en (Brad Pitts) Plan B Productions. Ook Matt Craven zal te zien zijn in de serie.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter