Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De hele redactie van Horror.nl heeft gelijktijdig vakantie (gehad) en afgelopen week was ook nog eens de San Diego Comic Con, oftwel de SDCC. En dat betekent meestal veel updates over strips, films, games en dergelijke, ook in het horrorgenre. Ik zal proberen om zoveel mogelijk nieuws samen te vatten (niet alleen van de SDCC) om jullie weer up-to-date- te brengen…

– De premiere van de Nederhorror Omega zal plaatsvinden op vrijdag 7 december a.s. in het Royal Theater in Heerlen. Reserveren is op dit moment nog niet mogelijk, maar zodra bekend laten we het jullie uiteraard weten. Binnenkort volgt ook nog een verslag van onze setvisit!

– Allereerst zijn de eerste beelden opgedoken uit Silent Hill: Revelation 3D in de vorm van een clip:

.

De Nederlandse release staat (voorlopig) gepland voor november van dit jaar.

– De film werd vorig jaar al aangekondigd, maar de casting is nu officieel begonnen voor de vervfilming van de srip Last Blood waarin vampiers een groep mensen (de laatste) beschermen tegen zombies die de wereld hebben overgenomen. Regisseur Simon Hunter (Mutant Chronicles) is nog steeds aan het project verbonden dat waarschijnlijk in november van dit jaar voor de camera’s komt.

– Een hele tijd geleden meldden we het nieuws dat Shia LaBeaouf de hoofdrol zou spelen in de verfilming het boek Horns (“Hoorns”) van Joe Hill, de zoon van Stephen King. Jammer (of gelukkig) genoeg is er nu een nieuwe acteur aangenomen: Daniel Radcliffe. Als regisseur wordt nog steeds de naam van Alexandre Aja (Haute Tension, Piranha 3D) genoemd.

– De oude stripserie Creepy wordt verfilmd. Althans, er zijn plannen voor een anthology film bestaande uit 4 verhalen, gebaseerd op de stripreeks. Niet alleen zal Chris Columbus de film produceren, hij zal ook een van de vier verhalen schrijven en regisseren. Helaas is er nog verder geen informative bekend geworden.

– Ook de “graphic novel” Manifestations van uitgever Top Cow zal een film versie krijgen. Productiemaatschappij Content House zal de productie op zich nemen van de film over een vrouw die wordt belaagd door de gesst van haar overleden, sadistische man. Ze komt erachter dat haar 10-jarige dochter hierachter zit. Die heeft een gave waarmee ze geesten kan verplaatsen van de andere zijde naar de wereld van de levenden. Aangezien de deal pas recent gesloten is, is er nog geen regisseur of scenarioschrijver vastgelegd.

– Er komt niet alleen een nieuwe live-action Resident Evil film, maar in de vorm van Resident Evil: Damnation komt er ook een tweede CGI film (na Resident Evil: Degeneration) en uiteraard is deze ook in 3D. Wederom zal de cgi-gilm draaien om het personage van Leon S. Kennedy. De trailer is ook opgedoken:

.

– We hebben al eerder gemeld dat plannen had voor Bates Motel een prequel serie op Alfred Hitchcocks Psycho, nu kunnen we melden dat A & E Network een eerste serie van 10 afleveringen heeft besteld zonder eerst een pilot te laten maken. De serie zal worden geproduceerd door Carlton Cuse (Lost) en Kerry Erhin (Friday Night Lights).Men zal onmiddelijk beginnen met productie en casting, dus verwacht binnenkort meer nieuws…

– De cast van Hemlock Grove begint te groeien. Naast “onze” Famke Janssen zijn ook Lili Taylor, Dougray Scott, Bill Skarsgard, Frey Tingley en Landon Liboiron vastgelegd. De serie begint met het verminkte lijk van een meisje dat in de bossen wordt gevonden. De grote vraag is natuurlijk wie de dader is: een gypsy jongen die tegen zijn klasgenoten zegt dat ie een werewolf is? Een ontsnapte van de White Tower, een bio-tech fabriek? Of zit Olivia er achter, de bijna onwereldse mooie matriarch van het plaatsje Hemlock Grove? De regie van de serie is in handen van niemand minder dan Eli Roth. Het is gebaseerd op het boek van Brian McGreevy.

De trailer voor de horrorcomedy Dead Before Dawn 3D is opgedoken. In de film met o.a. Devon Bostick en Christopher Lloyd zien we “zemons”, een kruising tussen demonen en zombies:

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter