Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* De Friday The 13th reboot die in 2017 moet verschijnen heeft geen regisseur meer. Paramount heeft namelijk het contract met regisseur David Bruckner ontbonden. Wel heeft men met Aaron Guzikowski (Prisoners en Contraband) een nieuwe schrijven aangenomen die waarschijnlijk met een blanco pagina begint.

* De stuntmannen/acteurs Brad Loree (Michael in Halloween: Resurrection) en Ken Kirzinger (Jason in Freddy vs. Jason) zijn beide te zien in de slasher Blackburn van regisseur Lauro Chartrand. De film speelt zich af in een spookstad in Alaska waar een groep schoolvrienden vast komen te zitten door een bosbrand en een aardverschuiving. Als men onderdak zoekt in een mijn worden ze een voro een afgeslacht. Der personages (zie foto) van de heren heten Digits en Three-Eye, wat natuurlijk een beetje doet denken aan Wrong Turn. Het scenario is geschreven door Natasha Baron terwijl ook de regisserende tweeling Jen en Sylvia Soska een (cameo)rol hebben.

* Genre legende Lance Henriksen zal te zien zijn in Monday at 11:01 als een barman die een jong koppelt opvangt die een weekendje weg hebben gepland. Echter ontdekt het jonge paar vreemde dingen in een hotel, met name in kamer 327. Ook duikt er een een groep vreemde druides p. Als het jonge paar uit het stadje probeert te ontsnappen komen ze erachter dat de enige route, een bergtunnel, is geblokkeerd door de snelwegpolitie. Naast Henriksen zien we ook Charles Agron (Dark House), Briana Evigan (Burning Bright), and Lauren Shaw (Zero Dark Thirty) in deze film van regisseur Harvey Lowrey.

* Scenarioschrijver Fred Dekker (regisseur Monster Squad) heeft laten weten dat hij het scenario voor de nieuwe Predator film heeft ingestuurd naar 20th Century Fox. Die fim moet de franchise heruitvinden, en zal worden gergeisseerd door Shane Black die een rol in het eerste deel speelde en het scenario schreef voor Lethal Weapon en Dekkers Monster Squad en. Nu maar hopen dat de studio tevreden is met het resultaat en dat de film snel in productie wordt genomen.

* Universal Pictures heeft bekend gemaakt dat er een nieuwe versie van The Wolfman op 30 maart 2018 zal verschijnen als onderdeel van hun gedeelde monsters filmuniversum. Uiteraard zijn er nog geen acteurs of een regisseur bekend, maar we wweten wel dat het scenario komt van de bovenaan genoemde Aaron Guzikowski.

* Fox heeft plannen om een “Amerikaanse” adaptie te maken van de Russische serie Trough My Eyes uit 2013. De horror-thriller serie speelt zich af in een geheim laboratorium waar wetenschappers onsterfelijkheid probeerden te creëren, middels een machine die de ziel en energie van iemand kan overzettenin een ander persoon. Iedere aflevering wordt gezien door de ogen van een ander personage… De oorspronkelijke producent, Zaur Bolatev, zal nu als executive producer optreden, terwijl J. H. Wyman (Fringe) en Lawrence Bender (Tarantino producer) de serie voor Fox zullen overzien.

* De Uruguayaan Gustavo Hernandez, regisseur van de originele Silent House (aka La Casa Muda), maakt zijn Engelstalig debuut met Persomnia, een psychologische, bovennatuurlijke thriller. Een jonge actrice voegt zich bij een radicale theatergroep die een toneelstuk willen opvoeren in een verlaten psychiatrische inrichting die dertig jaar eerder op gruwelijke wijze fout afliep. Ze willen hun performance een unieke touch geven door dagen lang niet te slapen. Hierdoor worden de acteurs echter gevoelig voor de aanwezige geesten. Voor de film, geschreven door Juma Fodde Roma, zijn nog geen acteurs vastgelegd.

* En weer heeft The CW (o.a. Supernatural, The Vampire Diaries en de nog te verschijnen Friday The 13th serie) ) plannen voor een nieuwe genre-serie. De serie heeft de titel Translyvania en speelt zich af rond 1880 waar een jonge New Yorkse vrouw op zoekt gaat naar haar verdwenen vader in het gebied van de titel. Samen met een Scotland Yard agent die ten onrechte diskrediet is gebracht ziet zij de geboorte van allerlei beroemde monsters en slechterikken. Voor deze serie slaat The CW de handen ineen met productiemaatschappij Midnight Radio, bekend van o.a. de “op-hol-geslagen-natuur” serie Zoo.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

3 reacties

  1. avatar
    natascha

    ben gek op series en films in het horror genre….leuke site met veel nieuws hebben jullie 🙂 komen zeker af en toe een terug om te kijken naar wat nieuwtjes…wat me wel tegenstaat zijn al die reboots zeg…afblijven van de klassiekers zeg ik of is dit mijn visie 😉

Laat een antwoord achter