Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Op 26 januari a.s. zal Frankenstein’s Army zijn wereldpremiere beleven op het International Film Festival Rotterdam…en in aanloop daarvan is er weer een nieuwe foto vrijgegeven, zie hierboven.

– Filmmaatschappij Lionsgate gaat een nieuwe divisie ontwikkelen die zich zal richten op low-budget materiaal (onder de 2,5 miljoen dollar) in o.a. het horrorgenre. John Sacchi is de man die de divisie moet opzetten. Helaas zijn er nog geen projecten bekend gemaakt.

– Het scenario The Widow van schrijver Ray Wright (The Crazies remake) is gekocht door procutiemaatschappij Vendome Pictures. De psychologische thriller gaat over een jonge vrouw die bevriend raakt met een oude weduwe, maar ze komt er al snel achter dat hun ontmoeteing geen toeval was. Men is op nu zoek naar een regisseur en acteurs voor een productiestart eind 2013.

– Het eerste castingnieuws voor Under The Dome is binnen: Colin Ford zal de rol van Joe gaan spelen in de tv-serie naar aanleiding van het Stephen King boek. De serie zal bestaan uit 13 afleveringen waarvan de eerst geregisseerd wordt door Niels Arden Oplev. Vanaf 24 juni zal de serie in de V.S. te zien zijn. Over een Nederlandse release is nog niets bekend.

– Vanaf 18 februari om 21.50 uur is seizoen 7 van Dexter te volgen op de tv-zender 13th Street.

– Niemand minder dan Lance Henriksen (Aliens, Pumpkinhead) zal een gastrol spelen in de nieuwe tv-serie Hannibal. Het betreft een “geheime” rol in de serie over een jonge Dr. Lecter wiens hulp wordt ingeschakeld door FBI agent Wil Graham. Alleen de kijkers weten dat Lecter eigenlijk een kannibalistische seriemoordenaar is. Een startdatum van de serie is nog steeds niet bekend gemaakt.

– De eerste teaser trailer voor S-VHS is opgedoken. In dit vervolg op VHS zien we een groep onderzoekers die een vermiste student proberen te vinden met behulp van videobeelden.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter