Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– We weten dat er Space Jockeys in Prometheus zijn, en nu weten we ook hoe hun ruimtepak er uit ziet. Zie hierboven een foto die iets lichter is gemaakt om de pakken nog beter te zien…

– Het duo achter The Devil Inisde, regisseur William Brent Bell en schrijver Matthew Peterman, beginnen in april in Roemenië met de opnamen van een nog titelloze film waarvoor men dezelfde technieken (lees “found footage”) wil gebruiken op een eeuwenoude horror mythologie (mijn gok: Vampiers. Of toch totaal iets anders? We zullen moeten afwachten). Eerder deze week werd bekend dat Bell was vastgelegd voor de regie van een genrefilm met de titel The Vatican, maar die wordt waarschijnlijk pas na deze “mysterieuze” film geschoten.

– Het zal niet als een verrassing komen, maar Yes-R heeft de titelsong gemaakt voor Zombibi. Het nummer heeft de titel “Als Er Geen Morgen Meer Was” gekregen. Zombibi zelf draait vanaf 16 februari in de bioscoop.

– In seizoen 1 waren het 6 afleveringen, seizoen twee bestaat er uit 12.. en het 3e seizoen van The Walking Dead zal bestaan uit 16 afleveringen. De tv-zender AMC heeft officieel het groene licht gegeven voor een derde seizoen van de populaire zombie-serie.

– Op 16 januari beginnen in New Orleans de opnamen van Schism de nieuwste film van regisseur Adam Gierasch (Autopsy, Night Of The Demons) die samen met zijn partner Jace Anderson ook verantwoordelijk was voor het script. In de film volgen we een kok die door vreemde gebeurtenissen op zoek gaat naar de waarheid over hemzelf en daarbij een duitser geheim in New Orleans ontdekt. IN de hoofdrollen zien we o.a. Vinnie Jones, Caullum Blue en Ashlynn Yennie.

– Volgens Dealine heeft de Amerikaanse tv-zender NBC een script gevraagd voor een tv-serie met de voorlopige titel Dracula. Inderdaad, de beroemde graaf moet het onderwerp worden van een grote, internationale soap-serie die zich afspeelt in de 1890’s en wordt omschreven als “Dangerous Liasons ontmoet The Tudors”. Cole Hadden is aangenomen om het script te schrijven, en als NBC het schrijfsel goed vindt zal men direct aan een 13-delige serie beginnen, er is dan geen “pilot” nodig.

– De man die mede-verantwoordelijk was voor de scripts van Piranha 3D en SororityRow, Josh Stolberg, heeft met Crawlspace wederom een scipt geschreven en deze keer zal hij het zelf regisseren. Het wordt een low-budget film over een moordenaar die een familie terrorriseert die in zijn in beslag genomen huis woont.

– Vanaf 6 februari is iedere maandag en woensdag het alweer 6e seizoen van Dexter te zien op de zender 13th Street.

Bates Motel is de titel van een nieuwe tv-serie over Norman Bates voordat we hem voor het eerst zagen in Alfred Hitchcocks klassieker Psycho. De serie van de zender A&E is momenteel nog in ontwikkeling en wordt geschreven door Anthony Capriano. We zien hoe moeder Norma en haar vriend de jonge Norman geestelijk beschadigen en hem verandert in een moordende motel-eigenaar. Een startdatum is nog niet bekend.

– het heeft een paar jaar geduurd, maar de filmversie van de comic Hack/Slash heeft in Marcus Nispel een regisseur gevonden. Hack/Slash gaat over het meisje Cassie Hack dat besluit om de wereld te bevrijden van alles slashers en andere serie-moordenaars nadat ze erachter komt dat haar moeder een beruchte moordenaar is. Nispel heeft al vaker met dit bijltje gehakt, hij regisseerde eerder de remakes van The Texas Chainsaw Massacre en Friday The 13th. Wie de hoofdrol gaat spelen is onbekend…

Do No Harm is de titel van een andere serie waarvoor NBC een pilot heeft besteld.Deze serie gaat over een briljante neurochirurg die worstelt met zijn gevaarlijke alter-ego die wraak dreigt te nemen op zijn persoonlijk en professionele leven.Het zou een variant zijn op Jeckyl & Hyde. Het script werd geschreven door David Schulner (The Event).

– Hoewel de opnames van de vampierfilm Byzantium in volle gang zijn kunnen we weer twee nieuwe namen aan de cast toevoegen: Tom Hollander en Johnny Lee Miller. De film gaat over twee vrouwen waarvan de relatie met elkaar onduidelijk is en die in een klein Engeks plattelands stadje gaan wonen. De jongste beweert ruim twee honder jaar te leven door het drinken van bloed. Een wereldvreemde medestudent denkt dat het meisje echter psychisch gestoord is… In de hoofdrollen zien we Gemma Arterton en Saoirse Ronan. De regie is in handen van Neil Jordan.

– NBC heeft er zin in, ze hebben namelijk ook het groene licht gegeven voor een pilot van Midnight Sun, een serie over een cult specialist van de FBI die de verdwijning van een groep commune leden moet onderzoeken. De serie, gebaseerd op een Israelische serie, wordt omschreven als een mix tussen Twin Peaks, Lost en Northern Exposure.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter