Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Er is een nieuwe preview opgedoken van Ouija:

– Plotseling doken er gisteravond berichten op dat de volgende film in de franchise de titel Halloween: The Next Chapter zou hebben. Maar producent Malek Akkad heeft inmiddels laten weten dat dit niet het geval is. Hij liet weten dat er wel gewerkt wordt aan een nieuw deel, maar dat het nog wel even kan duren vorodat er meer info bekend gemaakt wordt en dat er zeker nog geen titel bekend is.

– De serie The Strain, gebaseerd op de boeken (in Nederland beter bekend als “De Meester”) van Guillermo del Toro krijgt een tweede seizoen. Dit heeft de zender FX nu officieel bekend gemaakt. Over een Nederlandse release is nog steeds niets bekend.

Krampus is de titel van een nieuwe film van Michael Dougherty, de regisseur van Trick ‘R Treat. De film is gebaseerd op de folklore verhalen over de Krampus, die in bepaalde lande de enge helper zou zijn van Sint Nicolaas. Hoewel het uiterlijk verschilt zijn enkele elementen over het algemeen wel gelijk: een krampus heeft een soort vacht, heeft hoorns, is meestal zwart/bruin van kleur en heeft hoeven en een lange tong. De film heeft van Universal/Legendary een Amerikaanse releasedatum gekregen van 25 november 2015.

– Zoals jullie wellicht weten is regisseur Kevin Smith tegenwoordig “into” horror en heeft ook al zijn volgende project aangekondigd. In Yoga Hosers worden de hoofdrollen gespeeld door Smiths dochter Harley Quinn Smith en Lily-Rose Depp, de dochter van Johnny die ook een rol in de film heeft. De film gaat over twee 15 jarige meisjes die in actei komen als een eeuwenoud kwaad onder de oppervlakte van Canada de wereld bedreigd…naast de hierboven genoemde personen zullen ook Haley Joel Osment, Justin Long, Adam Brody, Tyler Posey, Genesis Rodriguez, Michael Parks, Natasha Lyonne en Jason Mewes te zien zijn. Yoga Hoserswordt volgend jaar opgenomen en wordt omschreven als een horror actie komedie.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter