Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Slecht nieuws voor fans van Ghost Face, de killer uit deScream film serie. Zoals jullie wellicht weten is MTV samen met The Weinstein Company in productie gegaan met eenScream tv-serie, maar nu blijkt dat Ghost Face geen opwachting zal maken in de serie. R.J. Torbert, de eigenaar van het Ghost Face design, heeft dit laten gezegd in een interview. TWC heeft hem namelijk laten weten het design (voorlopig) niet te willen gebruiken. We houden je op de hoogte.

– Warner Bros. heeft The Conjuring 2 verplaatst naar 2016. Oorspronkelijk zou de film in de V.S. gereleased worden op 23 oktober 2015, maar op die datum heeft WB nu een andere, nog onbekende horrorfilm ingepland. Er wordt gespeculeerd dat het uitstel ermee te maken heeft om regisseur James Wan zo ver te krijgen om wederom voor de regie te tekenen. Hij heeft het momenteel nog te druk met andere films…

– De cast voor Dead Rising: The Watch Tower begint vorm te krijgen met o.a. Jesse Metcalfe, Virginia Madsen, Meghan Ory, Rob Riggle en Keegan Connor Tracey. De film is gebaseerd op de bekende videogame reeks van Capcom en wordt geproduceerd door Crackle (onderdeel van Sony) en Contradiction Films. De film krijgt via Crackle eerst een exclusieve digitale release (waarschijnlijk pas in 2015) voordat hij op DVD, Blu-ray en VOD verschijnt..

– Ryan Murphy en Brad Falchuck, de heren achter American Horror Story en Glee, gaan voor 20th CenturyFox Television de nieuwe tv-serie Scream Queens maken. De serie zal rechtstreeks in productie worden genomen (dus geen pilot) en zal bestaan uit 15 afleveringen per seizoen. De seizoenen zullen losstaan van elkaar, net als bij AHS. Het eerste seizoen gaat over een college campus die wordt opgeschrikt door een reeks moorden.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter