Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De korte Nederlandse horrorfilm Doorbijten omschrijft zichzelf als een coming of age/survival horror waarin de kinderen de hoofdrol spelen. Een duistere film met een positieve lading.

Het verhaal gaat over Bram, een zestienjarige jongen, en zijn zusje Sophie. Sinds de uitbraak van een mysterieus virus verschuilen ze zich in een caravan… Lange tijd weten ze te overleven in hun veilige onderkomen, maar als het eten opraakt heeft Bram geen andere keus dan de wijde wereld in te trekken. Tijdens zijn zoektocht naar eten komt hij oog in oog te staan met de gevolgen van de uitbraak…

Doorbijten is geschreven door Iman de Vries die tevens de regie voor zijn rekening zal nemen. Iman is afgestudeerd als fictie regisseur en scenarist aan de Hogeschool van de Kunsten Utrecht. Na de korte film Peperkoekenhuis heeft hij zich de laatste jaren voornamelijk gericht op het schrijven van diverse scenario’s. Nu wil hij met Doorbijtenweer aan de slag als regisseur

Het is de bedoeling dat men eind oktober begint met de opnames, maar het financiele plaatje is echter nog niet helemaal rond. Daarom heeft men samen werking gezocht met CineCrowd, het film crowdfunding-platform van Nederland.

Kijk op www.cinecrowd.nl/doorbijten hoe je Doorbijten kan steunen en om te zien welke rewards ze hebben bedacht om je te bedanken. Zijn er bedrijven die willen sponsoren is dat ook geen probleem, men gaat graag een gesprek aan om een passende tegenprestatie te creëren.

Op CineCrowd staat ook een soort van teaser/sales trailer…

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter