Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Korte nieuws 19-03-09

– Warner Premiere heeft aangekondigd dat er een Lost Boys 3 film komt! Corey Felman zal wederom terugkeren als Edgar Frog en deze keer krijgt hij weer gezelschap van Jamison Newlander die net als in het origineel zijn broer Alan Frog gaat spelen. De film wordt volgend jaar verwacht, uiteraard rechtstreeks op dvd.

– Production Weekly maakt melding van High Moon, een script dat (misschien) in productie wordt genomen. Het is een western over een vogelvrij verklaarde man die wel eens de laatste kans kan zijn voor een klein stadje dat belaagd wordt door een groep weerwolven. Meer info is er nog niet bekend, maar we houden je uiteraard op de hoogte!

– Begin april gaan de opnames van Amphibious van start. De regie is in handen van Brian Yuzna en de film gaat over een dodelijk prehistoriche zeeschorpioen die uit de diepste spelonken van de ocean opduikt. De opnames vinden plaat op en rond Jakarta.

The Funhouse, de ‘80’s slasher van Tobe Hooper krijgt een remake dankzij Universal en Strike Entertainment. De film wordt volgend jaar verwacht.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter