Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– In een interview met Deadline heeft regisseur James Wan (Saw, Dead Silence) laten weten dat hij Nightfall gaat verfilmen. In de grafische roman wordt David Paxton opgesloten in een Texaanse gevangenis. Al snel komt hij erachter dat de gevangenis wordt gerund door vampiers die de gevangenen gebruiken als voedsel. Wanneer de film wordt opgenomen is nog onbekend.

– Misschien dat we Final Destination 5 nog niet helemaal moeten afschrijven…Tony Todd zal terugkeren als Mr. Bludworth! Naast Todd zullen ook Miles Fisher (Superhero Movie), Arlen Escarpeta (Friday The 13th), Meghan Ory (Decoys) en Nicholas D’Agosto (tv’s Heroes). De film moet volgend jaar augustus in de bioscoop draaien…in 3D natuurlijk!

– Ook een uitbreiding voor de cast van horror-comedy Vamps. Malcolm McDowell zal de rol van vampier Vlad Tepish op zich nemen in de film over twee vrouwelijk vampiers (gespeeld Alicia Silverstone en Krysten Ritter) die flink feesten in het nachtleven van New York. Ook zijn Sigourney Weaver als eeuwenoude vampier en Wallace Shawn als Dr. Van Helsing te zien in deze film onder de regie van Amy Heckerling.

– We weten niet waar dit Burst 3D laat, maar regisseur Neil Marshall heeft getekend voor de regie van Underground, een film over geheime eetclubs waarbij “verboden exotische soorten” op het menu staan. Er wordt gefluitserd dat de film met kannibalisme te maken heeft. Taka Ichise (Ju-on, Ringu) zal als producent optreden.

– Via Twitter heeft John Cusack bekend gemaakt dat hij de rol van Edgar Allen Poe gaat spelen in The Raven. De film is niet gebaseerd op het verhaal van Poe maar meer een fictief verhaal waarin de schrijver onderzoek doet naar moorden die zijn gebaseerd op de door hem geschreven verhalen. De regie is in handen van James McTeigue (Ninja Assassin).

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter