Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Er duiken geruchten op (via Production Weekly) dat in mei van 2011 de opnames zullen gaan starten van…Ghostbusters 3. Columbia Pictures heeft het meeste recente script van Lee Eisenberg en Gene Stupnitsky (een een beetje Dan Aykroyd) goedgekeurd. De gehele oude bende zal terugkeren (waarschijnlijk in kleinere rollen) en het hoofdpersonage zal waarschijnlijk Oscar worden, de zoon van Peter Venkman en Dana Barrett…we houden je op de hoogte, ook al is het meer comedy!

– De Amerikaanse zender NBC heeft een script gekocht met de titel Vines. Het was oorspronkelijk bedoeld als film, maar nu gaat men er een tv-serie van maken. Het verhaal gaat over een familie die een nieuwe start wil maken en een wijngaard koopt. Echter blijken de wijnranken echter te beschikken over bovennatuurlijke krachten. Als (executive) producers zijn o.a. Hideo Nakata en Taka Ichise aan het project verbonden.

– Tijdens de komende American Film Market (AFM) zullen weer veel genreprojecten onde de aandacht worden gebracht. Hieronder zit ook Silent Hill 2, het vervolg op de door Christophe Gans geregisseerde gameverfilming. Het meest recente scenario is geschreven door Roger Avery en gaat over een moeder die haar dochter meeneemt naar de stad die de dochter in haar nachtmerries noemt…Silent Hill.

– En weer zal Amber Heard (All The Boys Love Mandy Lane) in een genrefilm te zien zijn. In The Applicant speelt ze een studente die letterlijk over lijken gaat om toegelaten te worden op Yale University. Het script van de film, door Jeff Rothberg, is geschreven met Heard in gedachten. De regie is in handen van Eric Bross (Vacancy 2).

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter