Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– We hebben in de wandelgangen vernomen dat The Crazies en [Rec]2op IMAGINE te zijn zullen zijn. De kans is echter klein dat ook Survival Of The Dead te zien zal zijn aangezien daar maar weinig “festival”-exemplaren van zijn…

– Ook het nieuwe boek Abraham Lincoln: Vampire Hunter van Seth Grahame-Smith (eerder verantwoordelijk voor “Pride And Prejudice And Zombies”) staat op de nominatie om verfilm te worden. Niemand minder dan Tim Burton en Timor Bekmambetov zullen weer als producenten gaan samenwerken na 9. Grahame-Smith zal zelf het script schrijven.

– Was een tijd stil rondom de Nazi-zombiefilm The 4th Reich maar nu kunnen we melden dat Doug Bradley is toegevoegd aan de cast. Hij voegt zich bij Tom Savini, Sean Pertwee en Axelle Carolyn. Het verhaal speelt zich af aan het einde van W.O.II waar een groepje Britse soldaten op een onderzoekscentrum stuit en daar terecht komt in een hel op aarde…De opnames (in 3D) zullen binnenkort beginnen onder leiding van Shaun Robert Smith.

– Phoenix Pictures heeft in Oscar-winnaar Stefan Ruzowitzky (Anatomie, Die Fälsher) eindelijk een nieuwe regisseur gevonden voor de film The Last Voyage Of The Demeter. Liefhebbers van Bram Stokers “Dracula” weten dan al dat het gaat over het schip dat de ondode graaf van Transylvanië naar London bracht.

– De cast van Dark Fields wordt langzaam groter. Na dat Shia LaBeaouf werd vervangen door Bradley Cooper kunnen we nu melden dat Robert DeNiro de rol van een mediamagnaat zal spelen in de film over een schrijver die in het bezit komt van een nieuwe designer-drug die de nodige bijwerkingen heeft. Ook zou Elizabeth Banks (Slither) in gesprek zijn voor een rol. De regie is in handen van Neil Burger (The Illusionist).

– Warner Bros. is of gek of heeft enorm veel vertrouwen in de film. Ze plannen namelijk de release van Vincenzo Natali’s Splice midden in hét blockbuster-seizoen. De creature-feature over genetische manipulatie zal vanaf 4 juni in de Amerikaanse bioscopen draaien. De Nederlandse release staat voorlopig gepland voor 19 september.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter