Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– De website van Limax Film Productions is nu online: www.limaxfilmproductions. Daar is tevens een eerste promofilmpje te zien van hun nieuwste project Omega. Tevens zijn er ook enkele screenshots te zien. Het promofilmpje is overigens opgenomen met een andere camera dan waarmee de film zelf wordt geschoten en is gemaakt tijdens de audities.

– Sony’s Screen Gems en Constatin Films gaan samenwerken aan een verfilming van The Mortal Instruments, gebaseerd op de boekenserie van Cassandra Clare. Voor de film zal men “City Of Bones”, het eerste uit de reeks van vier, gebruiken. Het verhaal gaat over Clary, een normale tiener uit New York, die erachterkomt dat ze afkomstig is van een familie ‘shadowhunters’, een groep mensen die de werled probeert te bevrijden van o.a. demonen en weerwolven.

– 20th Century Fox heeft de biedingsoorlog gewonnen rondom Abraham Lincoln: Vampire Hunter, de film waarin blijkt dat deze Amerikaanse president er een geheim leven op na hield, die van vampierjager. De film zal worden geregisseerd door Timur Bekmambetov en geproduceerd door Tim Burton.

– Helaas heeft de verfilming van Pride And Prejudice And Zombies zijn regisseur verloren. David O. Russel zou in de problemen komen met het schema van Natalie Portman, die de film zal produceren en de hoofdrol voor haar rekening gaat nemen. De filmmaatschappij, Lionsgate, is nu op zoek naar een nieuwe regisseur.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter