Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Lange tijd geleden werd bekend gemaakt dat Hillary Swank (The Reaping) de hoofdrol zou gaan spelen in de vampierfilm Fangland, nu kunnen we ook de naam geven van de regisseur. Niemand minder dan John Carpenter zal de regie voeren! Swank speelt Evangeline Harker, een tv-producente die naar Transylvanië wordt gestuurd vooe een opdracht. Binnen de kortste keren duiken mysterieuze e-mails, lijkkisten en een vreemde man met de naam Torgu op in New York…

– Het sprookje “Peter en de wolf” van Sergei Prokofiev krijgt een genrefilmversie dankzij Madhouse Entertainment (o.a. The Invasion, Blood Creek). De werktitel luidt heel verrassend Peter And The Wolf. Om zijn liefde te redden én om zijn eigen verleden te confronteren probeert Peter een sluwe seriemoordenaar te stoppen die plotseling weer opduikt in het studentenstadje dat al eerder door hem werd geteisterd. Het scenario komt van de hand van debutant Paul Busenitz . (Eerlijk gezegd had ik eerder een weerwolf variant verwacht…)

– Volgens Variety zal de bevallige Française Laetitia Casta (Gainsbourg) de hoofdrol gaan spelen in Behind The Wals 3D. De film, met een budget van 5 miljoen dollar, speelt zich af in 1922 en het voormalige fotomodel speelt een schrijfster die verhuisd naar een klein stadje om daar een boek te schrijven. Daar valt ze ten prooi aan afschrikwekkende hallucinaties en nachtmerries. De regie is in handen van Pascal Sid en Julien Lacombe.

– Regisseur David R. Ellis (The Final Destination) doet voor zijn nieuwste project Bad Luck een beroep op Milla Jovovich (Resident Evil-films). In de film zien we hoe het leven van een groep vrienden op de kop komt te staan als hun bijgeloof werkelijkheid wordt en de eerste doden vallen. Het script is geschreven door David Schow (The Crow, The Hills Run Red). Een startdaum is nog niet bekend, maar we houden je uiteraard op de hoogte!

Over de auteur

avatar

één antwoord

Laat een antwoord achter