Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Fox Network is een nieuw weerwolven-serie aan het ontwikkelen met de titel Howl. Het speelt zich af in een stad in Alaska waar twee families weerwolven met elkaar in oorlog zijn. Wanneer de serie op (Amerikaanse) tv komt is nog onbekend.

– Bij Summit Entertainment (die van The Twilight Saga) heeft men weer een nieuwe vampierfilm op het oog: Vlad, een film die gaat over de jonge prins Vlad, vooral bekend als Vlad de Spietser, het model voor Dracula. De actiehorror zal worden geregisseerd door videoclipregisseur Anthony Mandler. Niemand minder dan Brad Pitt zal als een van de producenten optreden.

– Er duiken verhalen op dat de release van Resident Evil: Afterlife 3D zal worden verschoven van half 2010 naar januari 2011. Het een en ander zou te maken hebben met de 3D technieken die men gebruikt voor de film. Milla Jovovich bevestigde dat er plannen zijn om de release uit te stellen, maar ze zijn nog niet officieel.

– Visceral Games (onderdeel van Electronic Arts) heeft Dead Space 2 aangekondigd. Held Isaac Clarck zal terugkeren in dit vervolg op de videogame uit 2008. Eerder dit jaar verscheen Dead Space: Extraction, een soort prequel. Howel ernog geen releasedatum bekend is kunnen we melden dat Dead Space 2 zal verschijnen voor PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

Over de auteur

avatar

één antwoord

Laat een antwoord achter