Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Tijdens het weekend doken de eerste berichten op, nu is er meer nieuws bekend. Regisseur Jaume Collet-Serra gaat een film regisseren met de titel Harker, een film over Jonatha Harker, een Scotland Yard agent die jaagt op graaf Dracula. Het script wordt geschreven door Lee Shipman en Brian McGreevy terwijl Leonardo DiCaprio’s productiemaatschappij Appian Way de film produceert. Warner Bros. heeft interesse getoond om de distributie op zich te nemen.

– We zullen langer moeten wachten op Jeepers Creepers 3. Regisseur Victor Salva gaat nu eerst zijn ander project Rosewood Lane maken. De film gaat over een radio dj die terugkeert naar haar geboorteplaats. Daar blijkt de bevolking geterrorriseerd te worden door de krantenjongen. Als de jongen ook nog eens vreemde trekje begint te vertonen begint de vrouw aan haar eigen vestand te twijfelen. In 2009 waren Ray Wise en Gina Philips aan het project verbonden, maar of dat nog steeds het geval is, is onbekend.

– De verfilming van Dean Koontz boek Odd Thomas heeft een hoofdrolspeler: Anton Yelchin (Star Trek). Hij speelt de titelrol, een jongeman met de gave om dode mensen te zien (maar niet horen). De film wordt geregisseerd door Stephen Sommers (The Mummy) en heeft een budget van ca. 47 miljoen dollar. Een startdatum is nog niet bekend.

– Welke rol ze heeft is nog onbekend maar we kunnen melden dat “onze eigen” Famke Janssen (zie foto) gecast is in Hansel & Gretel: Witch Hunters. Zelf hebben we het vermoeden dat ze een heks zal spelen in de film waarvan de opnames op 7 maart zullen beginnen. De regie is in handen van Tommy Wirkola (Dead Snow). Hans en Grietje zijn inmiddels volwassen en hebben hun beroep gemaakt van het jagen op heksen…

– Acteur/regisseur Paddy Considine heeft laten weten dat zijn volgende film als regisseur een spookverhaal gaat worden met de titel The Leaning. Waar het verhaal precies overgaat wilde hij niet kwijt, maar het te maken met een jonge vrouw waarbij vreemde dingen gebeuren als ze intiem is met een man. Het project is begonnen als een kort verhaal dat door Considine zelf tot volwaardig script wordt uitgewerkt. Een startdatum is niet bekend.

– Of hij ooit te zien zal zijn in Nederland is de vraag, maar Haunted 3D is de eerste drie dimensionale horrorfilm uit India, oftewel Bollywood. Vikram Bhatt (Raaz) zat op de regisseursstoel van de film over een man die een groot verlaten huis moet verkopen. Hij komt er echter achter dat het er spookt…

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter