Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kortjes 08-03-11

 
– We hebben het bericht ontvangen dat de opnames zijn gestart van Silent Hill: Revelation. De film wordt in 3D geschoten onder leiding van Michael J. Basset (Death Watch, Solomon Kane) en de hoofdrol (niet eerder bekend gemaakt) is voor  Adelaide Clemens (X-Men Origins: Wolverine). Ook Kit Harrington heeft een rol in de film. Hierboven een promofoto waarop Adelaide Clemens te zien is.
 
– Hoewel het er lang op leek dat At The Mountains Of Madness de volgende film zou worden van Guillermo del Toro kunnen we nu melden dat dit niet het geval gaat worden. Universal heeft het project dat een budget heeft van ca. 150 miljoen dollar voorlopig in de ijskast gezet. Maar gelukkig is  Legendary Pictures wel startklaar voor Pacific Rim, een monsterfilm waar Del Toro ook aan verbonden is. De opnames voor die film starten in september van dit jaar.
 
– Adria Petty, de dochter van zanger Tom Petty, gaat de film Suffocate regisseren. In de film staat het fenomeen “hoarder” centraal, iemand met een ziekelijke drang om dingen te bewaren/hamsteren. We zien hoe mensen van de gemeentelijk dienst de verzamelplaats van iemand moeten opruimen, echter zitten er overal dodelijke vallen verstopt. En tot overmaat van ramp sluipt er ook nog een moordernaar rond. Radar Pictures (mede-verantwoordelijk voor de TCM remake) zal de film produceren.
 
– Lionsgate is momenteel ideeën aan het bekijken voor Cube 3D. Of he teen vervolg wordt of een remake/reboot van Vincenzo Natali’s origineel uit 1997 is onbekend. Het origineel , vervolg en de prequel gaan allemaal over een groep mensen die wakker worden in een kubusvormige ruimte die aan alle kanten is verbonden met identieke ruimtes. Echter bevatten sommige ruimte een dodelijke val…We’ll keep you posted over verdere ontwikkelingen!
 

Over de auteur

avatar

één antwoord

Laat een antwoord achter