Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– De Amerikaanse releasedatum voor The Thing is bekend! De prequel op John Carpenters film met dezelfde titel zal vanaf 29 april 2011 de Amerikaanse bioscopen onveilig maken. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend, maar zal waarschijnlijk niet veel later zijn. (ik vind wel dat ze een andere titel moeten kiezen, het is tenslotte geen remake).

– De eerst castleden voor Quarantine 2 zijn bekend. Tv-acteurs Mercedes Masohn en Josh Cooke zullen te zien zijn in het vervolg op de Amerikaanse remake van [Rec]. Deze keer duikt het virus op op een luchthaven. De regie is in handen van John Pogue (Ghost Ship).

– Productiebedrijf Moonstone Entertainment hoopt later dit jaar in Montreal te kunnen beginnen met de opnames van The Howling: Reborn. In de film worden de dromen van Will Kidman waar als hij een releatie krijgt met het meisje waar hij al lang achteraan zit. Echter ontdekt hij dat een duister geheim uit zijn eigen verleden, hij zal namelijk op korte termijn een weerwolf worden. Ook zit er een horde bloeddorstige beesten hem op de hielen. De film zal worden geregisseerd door Joe Nimziki.

– Het lijkt erop dat er een tweede deel komt van de videogameAmerican McGee’s Alice. Electronic Arts heeft namelijk een trademark aangevraagt voor de titel Alice: Madness Returns. In de eerste game zagen we een Alice die geprobeerd heeft zelfmoord te plegen en terugkeert naar een bizar Wonderland vol met tentakels, lichaamsdelen, trollen en andere duistere figuren.

– In het kader van het genre-productielabel The Night Chronicles heeft M. Nigh Shyamalan schrijver Chris Sparling vastgelegd om het script te schrijven van Twelve Strangers, naar een idee van Shyamalan. Hierin zien we hoe twaalf juryleden zich beraden over een rechtszaak met bovennatuurlijke trekjes.

Last Supper: The Russelville Hacksaw Murdersis een titel die niet iedereen meteen iets zegt. Maar echte liefhebbers van John Carpenter’s Halloween gaat misschien wel een belletje rinkelen. In die film zien we hoe de opzichter van het kerkhof een verhaal verteld aan Dr. Loomis op weg naar het graf van Judith Myers…William Sanders heeft gedacht dat er een film inzat en komt nu dus met Last Supper. De opnames beginnen later dit jaar.

– Er gingen geruchten dat schrijver Kevin Williamson helemaal niets meer te doen zu hebben met Scream 4 en dat Ehren Kruger net als bij het derde deel verantwoordelijk zou zijn voor het script. Maar volgens bronnen rondom de productie is dat niet het geval. Het script van Williamson zal worden gebruikt en Kruger zal slechts on-set veranderingen aan het script doorvoeren. Williamson heeft het daarvoor te druk met zijn tv-serie The Vampire Diariers.

Over de auteur

avatar

één antwoord

Laat een antwoord achter