Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Mijn excuses, maar ik was vorige week druk bezig met Freaky Friday en was gisteren nog bezig met slaap inhalen. Ik heb daarom nu een flinke lading nieuws voor jullie:

– Castingnieuws voor The Haunting In Georgia: Katee Sackhoff (Battlestar Galactica) en Abigail Spencer zullen te zien zijn in dit semi-vervolg waarin ouders het vreemd vinden dat hun dochters tegen vreemden praat die alleen door haar worden gezien. De regie is in handen van David Coggeshall

– Wisten we vorige week te melden dat er men probeerde om Silent Hill 2 te vekopen op de AFM, nu kunnen we melden dat Michael J. Basset (Death Watch, Solomon Kane) de regie zal gaan voeren. Ook heeft de film een nieuwe titel gekregen: Silent Hill: Revelations. En het zal geen verrassing zijn dat ook deze film in 3D zal verschijnen. De film gaat over een 18-jarig meisje dat geplaagd wordt door nachtmerries en daarom op zoek gaat naar haar verdwenen vader. En het is op de een o andere manier verbonden met een mysterieuze stad met de naam Silent Hill.

– Dat Sigourney Weaver en Robert De Niro meedoen in Red Lights is algemeen bekend. Wat echter nog niet bekend was is dat ook Cillian Murphy te zien zal zijn in de psychologische thriller van regisseur Rodrigo Cortés. De film gaat over een psychologe die studie verricht naar het paranormale en daardoor terechtkomt bij een helderziende.

– Het team van Open Water heeft interesse getoond in de remake van The Silent House, een van oorsprong Uruguayaanse film. Chris Kentis en Laura Lau hebben samen het script geschreven terwijl Lau ook als producer zal optreden. In de film zien we hoe een vader en dochter een vakantiehuisje opknappen. Plotseling horen ze een geluid van buiten dat steed luider wordt op de etage boven hen. De vader gaat kijken terwijl dochterlief beneden blijft wachten op har vader. Het verhaal schijnt op ware feiten te berusten.

– Regisseur Dan Turner werkt weer samen met schrijver Jason Arnopp (na o.a. Big Mistake) voor de film Stormhouse. In de film zien we hoe in 2002 , acht maanden voor de invasie in Irak, Britse militairen een bovennatuurlijk iets hebben gevangen en bewaken in Stormhouse, een geheime ondergrondse basis. Als de geestenfluisteraar Haley Sands contact probeert te leggen weet het wezen echter te ontsnappen. In de hoofdrollen zien we o.a. Katie Flynn en Grahame Fox.

– Het vervolg op The Zombies Diaries heeft de titel World Of The Dead: The Zombie Diaries 2 gekregen. In de film zijn we inmiddels maanden verder en een groep militairen en burgers zitten verschuilen zich in een basis aan de Britse kust. De regisseurs van het eerste deel, Michael Bartlett en Kevin Gates, keren terug evenals acteurs Hiram Bleetman (als Manny) en Russel Jones (als Goke).

– Het lijkt erop dat ook het boek Handling The Dead van schrijver John Ajvide Lindqvist (Let The Right One In) wordt verfilmd. Men is momenteel in Hollywood bezig om de filmrechten te verkopen. In de film keren de doden weer tot levenm naar de een is er blij mee, de ander niet…

– Met een titel als Gladiators Vs. Werwolves: Edge Of Empire verwacht men natuurlijk een of ander goedkope film, maar aangezien de producenten van Dog Soldiers en Snatch achter deze film zitten heb ik toch nog een beetje hoop. De regie is in handen van Rob Green (The Bunker). In de film moet een centurion op jacht naar wolf-achtige wezens omdat de keizer ze wil hebben voor gladiator-gevechten. Bij de eerste ontmoeting wordt het legioen gehalveerd en proberen de overlevenden te vluchten.

– Hoewel de serie voorlopig niet te zien zal in Nederland zijn er toch al vele mensen die de eerste (en tweede) aflevering gezien hebben van The Walking Dead. Ook in de V.S. is de serie een groot succes. Daarom heeft tv-zender AMC besloten om nu officieel het groene licht te geven voor een tweede seizoen van 13 afleveringen!

– In april 2011 beginnen de opnames van Dark Peak, een Britse film over een groep wandelaars die op een berg in de problemen komen door een onbekende aangstaanjagende kracht. Als er een reddingsteam komt is er nog maar 1 overlevende die te laat kan uitleggen dat er groot gevaar dreigt. Sindse de Tweede Wereldoorlog zijn er meer dan 50 mysterieuze vliegtuigcrashes geweest op de berg. Ben Jagger zal hiermee zijn eerste lange speelfilm regisseren. De film wordt in het eerste kwartaal van 2012 verwacht.

– Het heeft even geduurd, maar ook Peter Straubs boek Shadowland (“Schaduwland”) zal worden verfilmd. Men heeft Bill Nighy (Underworld), Natalie Dormer (The Tudors) en Erik Rathbone (Dread) vastgelegd. In de film zullen we een jonge student volgen die door een oudere man in wereld vol (zwarte) magie wordt gelokt. De regie is in handen van Erik Canuel (o.a. tv’s Flashpoint).

– Een groep spokenjagers zit voor de laatste aflevering van hun reality tv-show in een verlaten psychiatrische inrichting… en uiteraard komen ze er nu achter dat er echt geesten bestaan. Dit is het niet echt originele verhaal van Grave Encounters, een film van het regisseursduo Colin Minihan en Stuart Ortiz die hiermee hun debuut zullen maken.

– The Weinstein Company heeft de rechten bemachtigd van Apollo 18, een film over een geheim project van de V.S. die toch zijn doorgegaan met de maanvluchten. We zien gevonden filmmateriaal waarin blijkt dat we niet alleen zijn… Het script werd geschreven door Brian Miller die hiermee de Astana International Action Film Festival Screenplay-wedstrijd heeft gewonnen. De man achter deze wedstrijd is Timur Bekmambetov. De opnames beginnen in december met een geplande release in maart 2011! (niet te verwarren met Dark Moon, een Warner Bros. film met een vrijwel identiek verhaal, momenteel ook in pre-productie)

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter