Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Februari volgend jaar komt er een nieuwe Aliens Vs. Predator videogame uit, en we kunnen melden dat niemand minder dan Lance Henriksen de rol van Karl Bishop Weyland zal spelen, een afstammeling van Charles Bishop Weyland, de oprichter van de Weyland-Yutani Corporation. Uiteraard zal hij zijn stem lenen aan de game, maar ook zijn gelijkenis! Het spel (gemaakt door Rebellion) zal uitkomen voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

– Het is inmiddelse bevestigd door filmmaatschappij Screen Gems dat Resident Evil: Afterlife wordt verschoven naar januari 2011 omdat men de diverse (3D) effecten niet voor augustus 2010 kan afhebben.

– De remake van The Wolfman met Benicio Del Toro in de titelrol draait pas vanaf 11 februari in de Nederlandse bioscopen, maar we kunnen nu wel melden dat de film in de V.S. een R-rating heeft gekregen vanwege: “bloody horror, violence and gore”!

– De voorbereidingen voor de nieuwste Dark Castle productie, The Apparation, zij in volle gang. Men is bezig met het bouwen van de set in de Duitse filmstudio Babelsberg terwijl de daadwerkelijke opnames in ebruari beginnen. De ilm gaat over een jong stel dat wordt lastig gevallen door een bovennatuurlijke verschijning die voortkomt uit een schoolexperiment. Ashley Greene zal de vrouwelijke hoofdrolspelen.

Over de auteur

avatar

4 reacties

Laat een antwoord achter