Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kortjes 10-05-11

– IM Global heeft hun nieuwste releaselijst bekend gemaakt en daarop staat de film Spectre, een nieuw project van regisseur James Wan (Saw, Insidious).  Veel meer is er niet bekend, behalve dat Nicole Kidman (The Others) in gesprek is voor de film.
 
Dead Shadows is de titel van Franse horrorfilm die momenteel wordt opgenomen onder leiding van regisseur David Cholewa. In de film scheert een komeet rakelings langs de aarde, maar steeds meer mensen beginnen zich vreemd te gedragen en zelfs te muteren in iets dat niet van deze Aarde is. In de hoofdrollen zien we o.a Fabian Wolfrom, Gwendolyn Gourvenec en John Fallon (Arrow In The Head hemzelf). De opnames worden in juli afgesloten voor een release ergens in 2012.
 
– De nieuwe film van regisseur Jesse Dayton heeft de titel Zombex en wordt omschreven als een zombie-musical waaraan enkele genre-veteranen hun medewerking zullen verlenen: Lew Temple, Corey Feldman, Sid Haig, David Christopher, Emily Kaye, Malcolm McDowell en Edward St. Pe. In de film krijg New Orleans opnieuw te maken met een ramp, een zombie-uitbraak. De inwoners slikten na orkaan Katrina een nieuw anti-depressiva genaamd Zombex, echter blijken ze hierdoor een wandelende doden te veranderen. Stay tuned for more!
 
– Regisseur Tom Six liet in een interview met Entertainment Weekly weten dat The Human Centipede 2 (Full Sequence) na de zomer gereleased zal worden en waardoor het eerste deel een aflevering zal lijken van “My Little Pony”. Hij liet ook een kleine spoiler los: in het 2e deel zien we een centipede van 12 personen. De Amerikaanse distributeur IFC denkt een hit in hun handen te hebben gezien de goede ontvangst van het eerste deel en natuurlijk de parodie in South Park. En wat betreft deel 3 heeft hij ook weer een idee, maar totaal anders dan de vorige delen…
 
– Het zesde seizoen van Dexter zal niet één specifieke, grote “bad guy” hebben maar meerdere, aldus David Nevins van tv-zender Showtime. Natuurlijk houdt men ook deze keer de verhaallijnen geheim, maar er wordt wel rondgefluisterd dat Colin (zoon van Tom) Hanks een rol in het nieuwe seizoen zal hebben. Hanks is vooral bekend uit de films King Kong,Orange County en de tv-serie Roswell.
 
– Meer nieuws over Texas Chainsaw Massacre 3D. De reboot moet worden gezien als een direct vervolg op Tobe Hoopers klassieker uit 1974. We volgende een jonge vrouw met de naam Heather die naar Texas gaat om een erfenis op te eisen. Echter komt die erfenis met een neef die men Leatherface noemt… De casting is inmiddels begonnen voor een startdatum in juni 2011. (De film wordt door sommige bronnen ook wel Leatherface 3D genoemd…)
 
– Regisseur Marcus Nispel heeft getekend voor de regie van Backmask, een horrorfilm over een groepje jongeren dat een oude LP achterstevoren draait om te luisteren of er geen verborgen boodschappen op staan…De verrassing is groot als er een geest in de groep infiltreert. Echter blijkt de geest niet zo kwaadaardig als gedacht…Iemand andersblijkt veel kwaadaardiger te zijn. De film wordt geproduceerd door Steven Schneider, medeproducer van o.a. Paranormal Activity en Insidious.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter