Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Er wordt gefluisterd dat MTV bijna een handtekekening heeft gezet voor de rechten voor een tv-serie gebaseerd op Dawn Of The Dead. Ondanks dat er nog niets getekend is zegt men dat het meer als een spin-off moet worden beschouwd en dat we zowel langzame als snelle zombies kunnen verwachten. Regisseurs George A. Romereo en Zack Snyder hebben er niets mee te maken.

– Zoals bekend is men bezig onder de titel Let Me In bezig met een remake van Let The Right One In. Productiemaatschappij Overture Films heeft nu laten weten dat de film op 1 oktober in de (Amerikaanse) bioscopen gaat draaien. De regie van Let Me In is in handen van Matt Reeves (Cloverfield).

– Er zijn geruchten opgedoken dat Warner Bros. reshoots heeft bevolen voor Jonah Hex. Het zou gaan om 10 dagen extra opnames waar meer actie in voorkomt. Josh Brolin speelt een revolverheld die in tijdens de Ameriaaknse burgeroorlog achter een general aan zit die met een leger ondoden het zuiden wil bevrijden. Brolin krijgt gezelschap van Megan Fox en John Malkovich. Het lijkt er overigens op dat de releasedatum niet in gevaar komt.

– Een tijd geleden maakte wij melding dat de release van Resident Evil: Afterlive 3D was uitgesteld naar 2011. Nu kunnen we melden dat de Amerikaanse release weer verplaatst is naar 2010, 10 september om precies te zijn. Een Nederlandse release staat nu gepland voor 2 september 2010, maar zal waarschijnlijk nog veranderen.

Over de auteur

avatar

2 reacties

  1. avatar
    Nemesis

    @Marc: zo is dat!!!rnrnEn als Resident Evil: Afterlive 3D er komt, zit ik op de 1e rij. Staat op imdb nog steeds op 2011 overigens, hoop dat hij in september in NL komt. Inclusief Mila!!

Laat een antwoord achter