Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Geinspireerd door de daadwerkelijk vriendschap tussen boeienkoning Harry Houdini en schrijver Arthur Conan Doyle (Sherlock Holmes) heeft scenario-schrijver J. Michael Straczynski (Changeling) Voices Of The Dead geschreven waarin de twee beroemdheden samen met een medium samenwerken om een reeks bizarre moorden in het New York van de 1920’s op te lossen. De film zal door DreamWorks worden geproduceerd.

– De Spanjaard Manuello Carballo (Exorcismus) zal voor Filmax International de film The Returned regisseren. Hoewel er nog geen cast bekend werd gemaakt hebben we wel een synopsis: Kate werkt in het ziekenhuis op de Return Unit, om mensen te helpen die besmet zijn met het virus dat mensen in zombies veranderd. Kate’s man, Jack, wordt nu binnengebracht. Het script werd geschreven door Hatem Khraiche.

– Ook regisseur James Wan gaat genrefilms produceren. Hij heeft een contract getekend met Icon Entertainment om 4 jaar lang 2 films per jaar als producent aft e leveren. Het eerste project wordt House Of Horrors van regisseur Javier Gutierrez (Before the Fall).

– Vader en docheter Winstone (Ray en Jaime) zullen samen te zien zijn in de film Elfie Hopkins. Het filmen begint op 8 maart onder leiding van Ryan Andrews in en rondom Cardiff. De film gaat over een vrouwelijke wanna-be detective wiens honger naar een echte zaak wordt overtroffen door de honger van de familie Gammon, een nieuwe familie in het dorp. (En ja, het betreft kannibalen…)

Gremlins en The Howling regisseur Joe Dante is in pre-productie gegaan met Monster Love, een horror-comedy waarin een weerwolf en een vampier verliefd op elkaar worden…Dit veroorzaakt frictie in beide kampen. Als dan ook nog ernstig verminke lijken opduiken moet het jonge paar vechten voor hun leven. Het script werd geschreven voor Darclight Films geschreven door Greg Pak (Planet Hulk).

– Richard Raaphorst liet weten dat het budget voor Kinderen Van Het Veen is opgeschroefd van 200.000 euro naar ca. 1,2 miljoen! Echter gaat men het script opnieuw onderhanden nemen en is Raaphorst natuurlijk druk bezig met Frankenstein’s Army, dus zal Kinderen… nog wel even op zich laten wachten.

The Dinosaur Project wordt omschreven als Blairwitch ontmoet Jurassic Park in de stijl van Distict 9. StudioCanal zal de film finacieren en produceren. De film vertoont de beelden die zijn gevonden nadat een expeditie is verdwenen ergens in Congo…De film wordt het regiedebuut van CGI-experts Sid Bennett en Tom Pridham die momenteel bezig zijn met de casting. De opnames beginnen half mei en duren ca. 6 weken.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter