Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Voormalig Guns ’N Roses gitarist Slash (what’s in a name ;)) gaat horrorfilms maken/produceren! Hij heeft samen met andere de productiemaatschappij Slasher Films opgericht om hedendaagse horrorfilms te maken, al dan niet met een knipoog naar de jaren ‘70/’80. De eerste film wordt Nothing To Fear, een film over ene gezin dat verhuisd naar het platteland en daar te maken krijgt met een demonische kracht. Een startdatum is helaas niet bekend.

– Regisseur Danny Boyle heeft zelf laten weten dat er een tweede vervolg in de maak is op zijn horrorfilm 28 Days Later met de voorlopige titel 28 Months Later. En toen men hem vroeg of hij de film gaat produceren antwoord Boyle dat hij hem graag wil regisseren! Wordt ongetwijfeld vervolgd…

– Afgelopen weekend heeft John Carpenter een lichte aanval gehad tijdens een conventie. Hij werd meteen naar het ziekenhuis gebracht voor controle. Het schijnt weer beter met hem te gaan.

– Producent Eric Newman (komende The Thing prequel) liet weten dat D.B. Weiss momenteel bezig is met een script voor een remake van They Live, de cultkassieker van John Carpenter. Hij hoopt ergens volgend jaar met de opnames te kunnen beginnen. In het origineel zien we hoe een werkeloze man in het bezit komt van een speciale zonnebril. Hij kan ermee buitenaardse wezens zien die, vermomd als mensen, de wereld hebben overgenomen.

Over de auteur

avatar

2 reacties

  1. avatar
    Master Of Darkness

    Slash is een geweldige gitarist! Mooi dat hij zijn liefde voor horrorfilms ook met ons wilt delen.:) Ik kijk niet vaak uit naar vervolgen, maar een tweede vervolg van 28 Days Later lijkt me toch wel erg gaaf.rnJohn Carpenter een lichte aanval gehad? Ik hoop dat hij er niks aan over houd.

Laat een antwoord achter