Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Zitten er daadwerkelijk monsters onder het bed? Misschien wordt die vraag wel beantwoord in de film Under The Bed van regisseur Steven C. Miller (Automaton Transfusion). De hoofdrollen worden gespeeld door Jonny Weston en Gattlin Griffith die broers zullen spelen. Het idee voor de film (in de sfeer van Poltergeist)  kwam van scenarioschrijver Eric Stolze en Brad Miska, mede-eigenaar van de website Bloody Disgusting. De opnames zijn inmiddels bezig.
 
– De cast van Piranha 3DD heeft weer uitbreiding gekregen. Deze keer is het niemand minder dan The Hoff  himself: David Hasselhoff! Welke rol hij speelt is onbekend, maar we kunnen er bijna zeker vanuit gaan dat hij visvoer is…
 
– Eindelijk is de (Amerikaanse) releasedatum bekend van Dark Shadows, de nieuwe film van Tim Burton. Het duurt nog bijna een jaar, maar op 11 mei 2012 kunnen we de filmversie van de oude-tv-serie op het witte doek bekijken. IN de hoofdrollen zien we o.a. Johnny Depp, Jackie Earle Haley, Eva Green, Michelle Pfeiffer, Bella Heathcote, Thomas McDonell. Chloe Moretz en Helena Bonham Carter. Het script werd geschreven door Seth Grahame Smith (boek “Pride And Prejudice And Zombies”).
 
– Helaas heeft de pilot-aflevering van Locke & Key er niet voor gezorgd dat er daadwerkelijk een tv-serie van het stripverhaal komt. De serie werd groots aangekondigd maar wordt nu dus alsnog in de prullebak gegooid door tv-zender Fox
 
– Beter nieuws was er voor de serie Grimm. Het is niet helemaal horror, maar zal wel enkele elementen bevatten. Het is een duister politiedrama met fantasy elementen in een wereld waarin de sprookjes van de gebroeders Grimm daadwerkelijk bestaan. De serie zal worden geproduceerd door David Greenwald (Buffy The Vampire Slayer) en Jim Kouf (Ghost Whisperer).
 
– Nu verkrijgbaar in de Apple App-store: Army Of Darkness: Defense, een game voor de iPhone/iPad waarin je Ash speelt die het kasteel van Lord Arthur beschermt tegen allerlei bovennatuurlijk gespuis. De game, gebaseerd op de film uit 1992,  bevat ruim 150 zinnen gesproken door Bruce Campbell zelf!
 
– Een van de eerste 3D horrorfilms uit Thailand wordt Dark Flight van het regisseurs-team dat verantwoordelijk is voor Art Of The Devil 2. De film die ergens in de herfst in de Thaise bioscopen te zien zal zijn gaat over een stewardess die wordt belaagd door de slachtoffers van vliegtuigcrashes.  Over een eventuele Nederlandse release is nog niets bekend.
 
– WestEnd Films probeert in Cannes de horror-comedy Love Bite te verkopen. De film gaat over de 18-jarige Jamie die zijn moeder mee moeten helpen in een Bed&Breakfast terwijl zijn vrienden vakantie vieren met drugs en sex. Hij raakt echter in de ban van een mysterieuze, mooie Amerikaanse reiziger genaamd Juliana. Maar er is ook een andere, dodelijkere nieuwkomer in het stadje…een weerwolf die het voorzien heeft op maagden. De film wordt in September opgenomen onder regie van Andy de Emmony.
 

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter