Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– En weer krijgt Gore Verbinski (The Ring, Pirates Of The Caribbean) te maken met het bovennatuurlijke. De regisseur/producer is verbonden aan de tv-serie The Brink, die wordt geschreven door Stephen Susco (The Grugde). De serie gaat over Zach Taylor, een therapist die onderzoek doet naar de het leven en de gekte van Martin Grace, een die wordt verdacht diverse moorden op zijn naam te hebben. Echter beweert Martin dat hij de dood van de mensen wel zag/voorspelde, maar dat hij niet de oorzaak is. Wanneer de serie verschijnt is nog onbekend.

– Volgens verschillende bronnen gaat Shia LaBeouf (Transformers) de hoofdrol spelen in Horns, een verfilming van het boek (“Hoorns”) van Joe Hill, de zoon van Stephen King. Mandalay Pictures heeft Keith Bunin aangenomen om het script te schrijven. Het verhaal gaat over Ig Perrish, een man die ‘s morgens wakker wordt en ontdekt dat er hoorns op zijn hoofd groeien. Iedereen die de hoorns ziet wordt gedwongen om zijn duistere geheimen op te biechten. Echter gaan zijn nieuwe krachten nog verder.

– Het heeft niets te maken met de slechterik uit de Spider-Man verhalen of de film uit 2005, maar de Spaance regisseur Guillem Morales (Julia’s Eyes) gaat weer samenwerken met het productiehuis Rodar Y Rodar voor de film Venom. Het project met een budget van 17 miljoen dollar speelt zich af op een afgelegen eiland waar een farmaceutisch bedrijf experimenteert met slangengif. Alles gaat goed tot dat er een ongeluk gebeurt. De opnames beginnen overigens pas in 2012.

– Nu zijn The Inkeepers zijn premiere heeft beleefd op het SXSW festival kan regisseur Ti West (The Roost) zich concentreren op zijn volgend project: Side Effects, een psychologische SF thriller over het testen van farmaceutische middelen in de ruimte en paranoia. Wanneer de opnames beginnen is nog onbekend.

– Schijnbaar wil men bij Summit Entertainment niet al te lang wachten met de verfilming van The Last Witch Hunter. Oorspronkelijk was Timur Bekmambtov als regisseur aan het project verbonden, maar die is nu druk bezig met een film over een vampierjagende president. Bekmambetov zal de film nu gaan producren met Breck Eisner (The Crazies) als beoogd regisseur. Men gaat binnenkort beginnen met de casting .

– Vandaag kwam ook het berich dat de opnames zijn begonnen van Outpost: Black Sun. Het is natuurlijk het vervolg op Outpost uit 2008. De cast bestaat deze keer uit o.a. Richard Coyle en Catherine Steadman, maar ook Julian Wadham (als Hunt) en Johnny Meres (als The Breather) uit het origineel duiken weer op.Een spciaal team van de Nato moet in Oost-Europa een onstopbaar leger tegenhouden…Ook regisseur Steve Barker keert terug voor dit vervolg. De film wordt eind dit jaar op een schijfje verwacht, Hierboven een van de eerste posters voor de film.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter