Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Hoewel David Gordon Green voornamelijk bekend is van comedy gaat hij de film Splatter Sisters produceren. De regie is in handen van Adam Lough. De film wordt omschreven als een sexploitation-serial-killer-slasher-road-movie anno eind jaren ’80. De hoofdrollen zijn voor Evan Rachel Wood en Marilyn Manson.

– Hoeveel horror het is weten we nog niet, maar Jessical Biel (foto, The Texas Chainsaw Massacre) zal de hoofdrol spelen in de film The Tall Man van regisseur Pascal Laugier (Martyrs) die hiermee zijn Engelstalig debuut maakt. Biel speelt een moeder wiens dochter is onvoerd door iemand die The Tall Man wordt genoemd. De film zou de nodige twists bevatten aldus Laugier. In September beginnen de opnames in Vancouver. (Zover ik weet is er geen connectie met de Phantasm-reeks).

– Ook Dario Argento’s Deep Red krijgt een remake, maar niemand minder dan George A. Romero is in onderhandeling om de regie te voeren. Hij wil ook dat de film in 3D wordt opgenomen. Romero hoopt eind dit jaar met de opnames te kunnen beginnen met een script dat geschreven is door Claudio Argento, een broer van Dario.

– Scenarioschrijver Mark L. Smith (Vacancy) heeft een script verkocht aan Platinum Dunes, het productiebedrijf achter de remakes van o.a. F13 en NOES. Het betreft schijnbaar een “creature feature” in de sfeer van The Descent en Aliens. Het project heeft echter nog geen titel of regisseur. We houden je uiteraard op de hoogte!

Over de auteur

avatar

één antwoord

  1. avatar
    Master Of Darkness

    Een sexploitation-serial-killer-slasher-road-movie in jaren ’80 stijl met Marilyn Manson in de hoofdrol? Dat klinkt heerlijk fout!:D De titel van The Tall Man deed me wel gelijk aan Phantasm denken. Ik zag gelijk Angus Scrimm voor me… Jessica Biel is gelukkig niet alleen maar een goddelijk lichaam, maar kan ook nog aardig acteren vind ik, geweldige combinatie. Ik ben benieuwd.rnRomero die een Argento gaat remaken met een script van Argento’s broer? Dat klinkt wel heel erg als geldklopperij.

Laat een antwoord achter