Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Brian Cox, Cloris Leachman, Louise Fletcher, Louis Gossett Jr., Ed Asner en Fionnula Flanagan zullen te zien zijn in The Home een genrefilm over een man die na een ongeluk terechtkomt in een verzorgings tehuis. De ouderen daar lijken te lijden aan waanideeën. Als de man echter getuige is van een geweldadige aanval weet hij dat er iets anders aan de hand is…De opnames zullen binnenkort beginnen in Austin, Texas. De special eefets zorden verzorgd door KNB. De regie is handen van Kristopher Aaron Morgan terwijl Elijah Wood de rol van co-producer op zich neemt.

– Waarom men geheimzinnig heeft gedaan is onbekend, maar Corosa Pictures (The Blue Horse) heeft de titel van hun 2e film officieel bekend gemaakt: Silhouette. Wederom zal Roald van der Laan de regie voor zijn rekening nemen terwijl broer Sandor als producent zal optreden. Enkele jaren geleden was er sprake van dat het een spookfilm zou betreffen, maar men heeft een compleet nieuw script geschreven…Het is momenteel nog onbekend of Silhouette in het Engels zal worden opgenomen. De pre-productie is eerder deze week van start gegaan.

– Actrice Jennifer Love Hewitt (I Know What You Did Last Summer, Ghost Whisperer, zie foto) zal achter de camera kruipen voor de film Wait Till Helen Comes. De film is een adaptie van het boek van Mary Downing Hahn en gaat over een familie die verhuist naar een huis dat vroeger een kerk was. De oudste dochter komt in contact met de geest van een jong meisje. Variety verwacht dat komende zomer de opnames beginnen.

– En weer een found-footage horrorfilm…het betreft de Spaanse film Atrocious (vertaald: Gruwelijk) van regisseur Fernando Baredda Luna. De beelden laten ons de laaste 5 dagen zien van de Quintanilla-familie zien. Deze familie deed onderzoek naar een legende over een meisje in de bossen van Garraf. Een Nederlandse releasedatum is niet bekend, maar er is een kleine kans dat de film te zien is op Imagine 2011 (AFFF).

– De Duitse film Am Ende Der Nacht heeft een nieuwe titel gekregen en zal als Hell op 1 september 2011 in de Duitse bioscopen te zien zijn. In de film volgen we enkele jongeren die door een post-apocalyptisch landschap op zoek gaan naar water nadat de zon al jaren de aarde in een hittegolf teistert. Echter zijn ze niet de enige die de bergen intrekken op zoek naar water. De film werd geregisseerd door nieuwkomer Tim Fehlbaum en wordt medegeproduceerd door Roland Emmerich. Het is ons echter niet helemaal zeker helemaal duidelijk hoeveel horror het projekt bevat maar het werd genoemd op een Duitse collega-site.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter