Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Lionsgate heft het groene licht gegeven aan de horror/thriller The Nurse 3D. In de film zien we hoe een bloedmooie, maar gestoorde verpleegster mannen weet te strikken om ze vervolgens te vermoorden. Doug Aarniokoski is ingehuurd om de regie te voeren over het project. Namen van acteurs zijn niet bekend gemaakt.

– Castingnieuws voor de Odd Thomas film. Patton Osald en Gugu Mbatha-Raw zijn aan de cast toegevoegd van de verfilming van Dean Koontzs gelijknamige boek. De regie is in handen van Stephen Sommers (Van Helsing).

– De psychologische thriller Liars All speelt zich af tijdens de jaarwisseling in London en gaat over een groep vrienden die een provocerend spelletje spelen dat volledig uit de hand loopt. De regie is in handen van Brian Brightly die Matt Lanter (Sorority Row), Sara Paxton (The Last House On The Left), Torrance Coombs (The Tudors) en Gillian Zinser (90210) heft weten te stricken voor een rol. De opnames beginnen volgende week en vinden plaats in L.A.

– Volgend jaar februari zal Paramount Insurge (de micro-budget tak van Paramount Pictures) de exorcisme film The Devil Inside (in de V.S.) uitbrengen. Hierin volgen we een meisje dat jaren lang geloofde dat haar moeder knettergek was en daarom 3 mensen vermoorde. Later krijgt ze te horen een exorcisme voor de doden zorgde. Daarop besluit het meisje met een filmcrew onderzoek te zoen in Italië en raakt betrokken bij enkele uitdrijvingen. De regie is in handen van Brent Bell (Stay Alive en in de hoofdrollen zien we o.a. Bonnie Morgan, Simon Qarterman en Fernanda Andrade.

– Er duiken berichten op dat Bruce Denham is ingehuurd om Area 51, de nieuwe film van regisseur Oren Peli (Paranormal Activity) onder handen te nemen. Hiermee bedoelt met dus het gedeeltelijk herschrijven van het script en enkele nieuwe opnames die door Denham worden geregisseerd. De film bevat “gevonden beelden” van drie tieners die in het geheimzinnige Area 51 terecht komen waar ze niet alleen lijken te zijn.

– De mini-serie Fear Clinic krijgt een filmversie, ook geregisseerd door Rob Hall, de oorspronkelijk regisseur. In de film zien we hoe het leven van vijf mensen is verwoest door hun angsten. Ze naar een kliniek om verlsot te worden van hun angsten, maar dat heeft wel een prijs… Schijnbaar zijn Robert Englund, Danielle Harris en Lucas Till al vastgelegd voor de rolprent.

– Er komt steeds meer nieuws naar boven over de nieuwe thriller van Dick Maas. Het project heeft de titel Quiz en gaat over een beroemde presentator van een tv-spelletje die in een restaurant wordt lasting gevallen door een onbekende man die beweert dat hij de vrouw en dochter van de BN’er heeft gekidnapped. De presentator blijkt nu de kandidaat te zijn in een dodelijk spel. De film, net als Sint geproduceerd door Tom de Mol, wordt ergens in 2012 verwacht.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter