Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– De Nederhorror/thriller Zwart Water, doet goede zaken op de markt van het Filmfestival van Cannes. Dat heeft producent Accento Films vandaag gemeld. De film wordt binnenkort in de bioscoop uitgebracht in Zuid-Korea. Ook staat Accento Films op het punt deals te sluiten met onder meer Groot-Brittannië, Brazilië en Canada en heeft het Amerikaanse bedrijf Vertigo Entertainment interesse in een remake van de productie.

– Kurt Russel gaat de hoofdrol spelen in de genrefilm Undying. Hierin speelt hij een prive-detective die in een surrealistische onderwereld terechtkomt nadat hij wordt ingehuurd oor de mysterieuze Delia. De opnames staan gepland voor komende herfst. Jon Amiel zal plaatsnemen op de regisseursstoel.

– Producent Lucas Foster (Law Abiding Citizen) heeft de rechten gekocht van het boek Blood Oath, waarin de vampire Nathaniel Cade net na de Amerikaanse Burgeroorlog gevangen wordt genomen en loyaliteit zweert aan de president om zelf in leven te blijven. De volgende 150 jaar bescherft Nathaniel de zittende president. In het boek heetf hij net een nieuwe partner als hij te maken krijgt met een gruwelijk biologisch wapen. Verder is er nog niets bekend gemaakt. We houden je op de hoogte!

– De Belgische regisseur Fabrize du Welz (Vinyan) gaat een film maken dat gebaseerd is op de 1940’s seriemoordenaars Martha Beck en Raymond Fernandez. De film met de titel Alleluia zal de gruwelijke moorden laten zien die het duo, beter bekend als The Loney Hearts Killers, pleegde. Begin 2011 mag o.a. actrice Beatrice Dalle ( À L’Intérieur ) zich op de set melden.

– Naast Kane Hodder zullen ook Lindsay Lohan en Tom Sizemore te zien zijn in Black Friday 3D, de nieuwste film van regisseur Ryuhei Kitamura (Midnight Meat Train). Nada teen Koppel op brute wijze is aangevallen gaan een vroer en enkele vrienden op onderzoek uit. Daarbij stuiten ze op de berucht seriemoordenaar Tyler Hillburg. De film is medegewschreven door Joe Knetter van de website Dread Central.

– PC-liefhebbers kunnen gerust zijn. Visceral Games ontwikkelt naast de Xbox 360- en PS3-versies van Dead Space 2 ook een PC-versie. De game moet op de consoles ergens in de eerste drie maanden van 2011 uitkomen. Het is nog niet bekend of de PC-versie tegelijk uitkomt.

Over de auteur

avatar

één antwoord

  1. avatar
    Master Of Darkness

    USA: ‘Nederland. jij klein (…)landje, jullie mogen geen klassieker op de markt brengen. Wij Amerikanen gaan een veel betere remake maken.’ Waarom moet de USA altijd een remake maken van een film die misschien goed is? Ik vond de remake van Spoorloos ook al nogal onzinnig, nu Zwart Water. Ik kan me daar soms zo boos om maken.

Laat een antwoord achter