Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Het zal niet als een verrassing komen, maar het is door Paramount Pictures en regisseur/producer Oren Peli nu officieel bevestigd: Paranormal Activity 3 komt eraan! De release van de tweede sequel in de Paranormal Activity-franchise staat al gepland op 21 oktober 2011. Wat het verhaal deze keer zal zijn is nog onbekend.

– Hoe het zit met zijn eigen regie projecten is onduidelijk, maar als producent timmert Eli Roth aardig aan de weg. Hij gaat nu ook de films Clown en Aftershockproduceren. De eerste is een genrefilm en gaat over een bezeten clownspak waardoor iemand veranderd in een moordende maniak. De film zal worden geregisseerd door Jon Watts, die hiermee zijn “faux-trailer” in een speelfilm ziet veranderen. De tweede is een drama gebaseerd op de aarbeving die dit jaar Chili trof.

– Warner Bros. heeft laten weten dat men compleet opnieuw begint met Buffy The Vampire Slayer. Ze zal niet het highschool meisje zijn uit de film/tv-serie, maar verder zal de reboot alle ingrediënten bevatten aldus producenten Roy Lee en Doug Davison. Het script is geschreven door actrice Whit anderson die zelf naar WB is gestapt met haar idee.

– Er sijpelen berichten/geruchten door dat Warner Bros. langzaam bezig is met voorbereidingen voor een vervolg op Friday The 13th uit 2009. Echter zal Platinum Dunes dan niet meer van de partij zijn. Het zal echter nog lang duren voordat het daadwerkelijke groene licht kan worden gegeven.

– Reclame regisseur Ash Bolland is vastgelegd voor een remake van de jaren ’70 film The Swarm, over een zwerm dodelijke agressieve bijen. De productiemaatschappijen Vertigo Entertainment en Room 101 zullen hiervoor gaan samenwerken. In het origineel ontdekt een entomoloog (gespeeld door Michael Caine) dat Zuid-Amerikaanse “killer” bijen samenkomen om een grote zwerm te vormen en een stad onveilig maken.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter