Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– De eerste titels voor Imagine 2010 zijn bekend: Ze waren al te zien op het IFFR, maar Amer en de Zuid-Koreaanse griezelaar Possessed zullen ook Imagine onveilig maken. In het programma “Eastern Promises” zullen o.a. de volgende Oost-Europese films te zien zijn: het SF-epos Inhabited Island, Transmission en The Seventh Circle.

– Wes Craven heeft in een interview bevestigd dat hij Scream 4 zal regisseren. De opnames zullen in mei al beginnen voor een release in 2011. Zowel Neve Campbell, David Arquette en Courtney Cox zullen terugkeren voor dit derde vervolg dat weer geschreven is door Kevin Williamson.

– Een van de schrijvers van David Lettermans talkshow, Rodney Rothman, heeft een idee voor een horror/comedy verkocht aan Universal Pictures. Het verhaal houdt men angstvallig geheim, maar de voorlopige titel is The Something en het zal zich afspelen in de ruimte.

– Veel is het niet, maar “het is een genrewerk dat draait om een 11-jarig meisje” is de korte omschrijving van Intruders, de nieuwste film van Juan Carlos Frenadillo (28 Weeks Later). De productiestart staat gepland voor half mei. Frenadillo heeft verder ook nog Bioshock en The Man With The X-Ray Eyes op zijn agenda staan.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter