Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Alan Horn, een hoge manager bij Warner Bros., heeft laten weten dat men de voorbereidingen is begonnen voorFinal Destination 5. Hij heeft echter niet verteld of er al iemand is vastgelegd wat betreft script of regie.De film zal wel in 3D uitgebracht worden.

– We weten dat hij eraan zit te komen, een hervertelling van The Monster Squad, maar nu komen er berichten binnen dat remake… eh, ik bedoel productiemaatschappij Platinum Dunes (TCM, F13, NOES) zich ermee gaat bemoeien. PD-producenten Andrew Form en Brad Fuller gaan samen werken met Rob Cohen, de producent van het origineel.

– Het vernieuwde Hammer Films heeft drie hervertellinge aangekondigd van eigen klassiekers: Kronos, Quatermass en Dr. Jeckyll And Sister Hyde. Hammer-baas Simon Oakes hoopt de films in 2011 en 2012 klaar te hebben.

– Eindelijk zit er weer leven in Speed Demon, een film die oorspronkelijk bedacht werd door de overleden SFX-guru Stan Winston. Het verhaal gaat over een man die een kleine crimineel achterna zit op een stille snelweg. Al snel krijgt hij het vermoeden dat ook hij achterna wordt gezeten door iemand…of iets. De regie is in handen van Peter Winther (The Librarian: Quest For The Spear), die samen met Winston aan de wieg van het project stond. Bovenaan een van de eerste concepttekeningen van het wezen…

– de Amerikaanse releasedatum van Scream 4 is (voorlopig) vastgelegd op 12 april 2011. Hiermee heeft Dimension Films officieel het groene licht gegeven aan de film die deze lente zal worden opgenomen onder leiding van Wes Craven. Wie er naast de oude castleden Neve campbell, David Arquette en Courtney Cox mee zullen spelen is nog niet bekend.

Over de auteur

avatar

één antwoord

  1. avatar
    Nemesis

    The Final Destination was dus niet _de_ final 😉 Ben wel benieuwd, zijn wel vermakelijke films (hoewel niet altijd even sterk).rnEn over een jaartje de nieuwe Scream, leuk hoor! Kan m’n masker weer uit het stof… (-;

Laat een antwoord achter