Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Hoewel hij hier in Nederland geen succes was zijn de remake-rechten van Zwart Water verkocht! De film die in het Engels Two Eyes Staring heet viel in de smaak bij Oscar-winnares Charlize Theron die via haar productiebedrijf Denver & Delilah de rechten heeft bemachtigd. Theron is schijnbaar op zoek naar een a-lijst regisseur om de film te regisseren.

– Kinderhorror is hot! Ook het boek Dolfje Weerwolfje van Paul van Loon wordt verfilmd. Benelux Film Distributors brengt de film eind 2011 in de Nederlandse bioscopen. De film zal worden geregisseerd door Joram Lürsen (Alles Is Liefde). Het verhaal gaat over Dolfje, die op de nacht van zijn zevende verjaardag in een wit wolfje verandert. Als het licht wordt keert hij vermoeid huiswaarts. De filmmakers zijn samen met een castingbureau nog op zoek naar een hoofdrolspeler…

– Rob Zombie heeft bekend gemaakt dat The Lords Of Salem zijn volgende regieproject wordt. In de horrorfilm zien we hoe het plaatsje Salem (in de huidige tijd) belaagd wordt door heksen van meer dan 300 jaar oud. De film zal worden geproduceerd door Haunted Films, het bedrijf van Jason Blum, Steven Schneider en Oren Peli (de mannen achter Paranormal Activity). De opnames moeten ergens volgend jaar beginnen.

– Volgens mij was het vorig jaar dat we melding makaten over het boek Death Troopers van Joe Schneider. Het was een horrorverhaal dat zich afspeelt in het Star Wars-universum, en nu kunnen we melden dat Schneider bezig is met Red Harvest, waarin blijkt dat zelfs de Dark Side een donkere kant heeft. Voor echte SW-fans: het boek speelt zich af ten tijde van de Oude Republiek verhaallijnen. Het boek zal in december in de V.S. verschijnen.

– Hij zal het niet makkelijk gaan krijgen, maar Stephan Smith Collins zal in de voetsporen treden van Doug Bradley als de nieuwe Pinhead in Hellraiser: Revelations. Victor Garcia (Mirrors 2) zal de film regisseren. Dimension Films maakt de film om zo de rechten voor de Hellraiser-reeks niet krijt te raken, om rustig verder te werken aan een remake

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter