Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Variety weet te melden dat AMC het groene licht heeft gegeven aan Walking Dead, een tv-serie die is geschreven door Frank Darabont (The Mist, The Shawshank Redemption). Oorspronkelijk een stripserie zal de serie gaan over de overlevenden van een zombie-apocalypse. Darabont zal ook de Pilot-aflevering regisseren. We houden je uiteraard op de hoogte van verdere ontwikkelingen!

– Het label Mr. Horror Presents komt binnenkort met Inferno, Phantasm I-IV en Who Could Kill A Child? De exacte releasedata zijn helaas nog niet bekend.

– De Butcher Brothers (The Hamiltons) zijn bezig met het schrijven van hun volgende regie-project: Black Sunset. De film wordt omschreven als een psychologische horror over een groep vrienden die in Mexico terecht komen in een spiraal van dood en verraad. De opnames vinden waarschijnlijk dit jaar nog plaats.

– Het Nederlandse productiehuis House Of Netherhorror (van o.a. Jan Doense) heeft financiële steun van het Nederlands Fonds voor de Film ontvangen voor de ontwikkeling van vier speelfilmscenario’s: Bijlmer Voodoo, Groene Tanden, Nieuw Bloed en Kinderen Van Het Veen. De commercieel intendant Ate de Jong is met name enthousiast over de groepssynergie en zal het project voorlopig intensief blijven begeleiden.

– De broertjes John en Drew Dowdle (Quarantine) zijn vastgelegd voor de verfilming van het boek Afraid van Jack Killborn. Hierin stort een helicopter neer bij het plaatsje Safe Haven. Vervolgens beginnen de inwoners in een storm van bloederig geweld te sterven. Er zijn nog geen acteurs vastgelegd.

– We hebben vernomen dat dit jaar wederom de Halloween Horror Show zal worden gehouden. En wel op 30 oktober! Het programma zal later dit jaar bekend worden gemaakt.

Over de auteur

avatar

2 reacties

  1. avatar
    Master Of Darkness

    JA! Dit is geweldig! Ik wist wel dat Mr. Horror met Inferno kwam en dat vond ik al goed nieuws, maar ook nog eens Phantasm I t/m IV? Dat is al helemaal geweldig!! Ik heb de Anchor Bay films wel, maar een Nederlandse release sla ik toch ook echt niet af. Who Could Kill A Child? ken ik eigenlijk niet, weet iemand hier wat meer van?

Laat een antwoord achter