Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Een tijd terug meldden we dat Wrong Turn 4 zich af zou spelen in een afgelegen gekkenhuis en dat enkele oudbewoners voor het nodige vloeiende bloed zouden zorgen. Als we de Winniper Free Press mogen geloven zullen Three Finger, One Eye en Sawtooth toch terugkeren…hoewel de laatse twee al omkwamen in het eerste deel. En Three Finger in deel 3? Zou het een prequel betreffen? Zodra er meer bekend is laten we jullie het weten!

– En weer een strip die wordt verfilmd. Deze keer is het de beurt aan Zombies Vs. Robots. J.T. Petty (The Burrowers) zal de film regisseuren voor Platinum Dunes, de productiemaatschappij van Michael Bay, die iets lijkt te hebben met robots. In de film volgen we het laatste levende meisje op aarde, die door robots wordt beschremd tegen intelligente en geëvolueerde zombies. Het script werd geschreven dppr Pette en drag momenteel nog de titel Inherit the Earth.

– Ergens vorig jaar maakten we melding dat er een film zou komen met de titel Spider 3D. De film heeft echter een nieuwe titel gekregen: Spiders 3D. In de film stort een Russisch ruimtestation neer op een verlaten metrotunnel in New York. Daarbij komt een nest goftige spinnen vrij die al snel buitensporig groot wordne en de stad onveilig maken. De eerst drie castleden zijn Christa Campbell, Patrik Muldoon en Johnny Yong Bosch. De regie is in handen van Tibor Takacs (The Gate, I Madman)

– Ik ben een grote fan, en ik weet niet of er nog meer zijn, maar onder de titel “Not Bad For A Human” verschijnt er komende zomer een autobiografie van Lance Henriksen! Het zal in de V.S. worden geplubiceerd door Bloody Pulp Books, de uitgeverij van o.a. Steve Niles. Voor diegene die hem niet kennen, Henriksen is een echte acteerveteraan die te zien was in o.a. The Terminator, Aliens, Hard Target, Pumpkinhead en tv-serie Millennium. De foto hierboven is van een promo-shirt dat wordt weggegeven op enkele conventies waar Henriksen zal verschijnen. Ik zal je op de hoogte houden over de exacte releasedatum.

– Het zal waarschijnlijk toch meer voor de kids zijn, maar er komt een 3D animatiefilm met de titl Zombie Pet Shop. Hierin veranderen de dieren in een winkel in zombies. Het is aan mopshondje Joey de taak om een tegengif te vinden om zijn viervoetige vrienden te redden, en eventuele mensen die ze mee naar huis nemen.Het script werd geschreven door E.L. Katz (Dibbuk Box) en opgepikt door The Animation Picture Company (van producent John Davis).

Over de auteur

avatar

één antwoord

Laat een antwoord achter