Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Het huis dat beroemd werd dankzij de film The Amityville Horror uit 1979 staat te koop. Het in Nederlands koloniale stijl gebouwde huis met 5 slaapkamers staat te koop voor het bedrag van 1,15 miljoen dollar. Je moet er wel rekening mee houden dat je regelmatig (en met name rond Halloween) nieuwsgierige filmsfans in je tuin hebt staan…

– Producenten Bob Shaye en Michael Lynne zijn dicht bij een deal voor een filmversie van de PS3-game Heavy Rain. de game heeft veel weg van een psychologische thriller waarin men op zoek is naar een seriemoordenaar die de Origami Killer wordt genoemd.

– Dimension Films heeft Rory Culkin, Hayden Panetierre en Ashley Greene een aanbieding gedaan voor Scream 4. Mocht Ashley Greene op het aanbod ingaan zal zij de rol van Jill spelen, een nichtje van Sidney Prescott en de hiermee de hoofdrol. Lake Bell is in afrondende gesprekken voor de rol van een politieagente die samen met Sidney op school heeft gezeten. Scream 4 wordt deze zomer geschoten met een beoogde (Amerikaanse) release op 15 april 2011. Neve Campbell, Courtney Cox en David Arquette keren net als regisseur Wes Craven ook terug.

GERUCHT: Volgens een Oostenrijkse en Roemeense krant is Quentin Tarantino in Oostenrijk op zoek naar een geschikt kasteel voor een Dracula-film die hij wil regisseren…Beide kranten noemen echter geen bron, dus neemdit nieuws voorlopig niet met een korreltje, maar met een vat zout.

– Scenarioschrijver Mark L. Smit (Vacancy>) liet weten dat hij het net klaar is met een versie van Martyrs, een remake van de Franse film. Hij heeft dit gedaan voor producent Wyck Godfrey, een van de mannen achter the Twilight-films…

– Het Amerikaanse The Famous Monsters Of Filmland gaat samenwerken met het productiehuis Halcyon International Pictures aan maar liefst 5 nieuwe (reboot) films over de klassieke monsters. De voorlopige titels zijn: Dracula Reborn, The Mummy Resurrected, Frankenstein Regenerated, Werewolf Reloaded en The Creature Returns. Zodra we meer vernemen laten we jullie het uiteraard weten!

– Het lijkt erop dat Quarantine 2 er toch echt gaat komen. Robert Hall (The Crazies, Quarantine) zal de special make-up effecten verzorgen voor het vervolg dat geregisseerd wordt door John Pogue schrijver van o.a. The Skulls en Ghost Ship). In het vervolg zien we een groep mensen die op een vliegveld te maken krijgt met de gevolgen van de uitbraak uit het eerste deel. De opnames beginnen in juni.

– Hoewel de opnames al bezig zijn is Adewale Akinnuoye-Agbaje (G.I. Joe, tv’s Lost) aan de cast toegevoegd van The Thing Prequel. Volgens insiders zal hij een journalist spelen. De film wordt momenteel geschoten in Toronto onder leiding van Mathijs van Heijningen Jr.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter