Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Dark Tide is de titel van een nieuwe haaienthriller waarin Halle Berry de hoofdrol spelt. Ze zal te zien zijn naast Oliver Martinez (Blood And Chocolate), Ralph Brown, Adi Shankar en Luke Stein. De film wordt momenteel opgenomen in Africa en gaat over een vrouwelijke duiker die niet meer het water in durft nadat haar leraar werdaangevallen door een witte haai. Als een ex-vriend opduikt besluit ze echter haar angst te confronteren…

– Eerder dit jaar maakte VET-TV bekend dat ze in een iets andere samenstelling een herstart zouden maken onder de nieuwe naam Limax Film Productions. Hun eerste film wordt Omega (voorheen Bestaat Collectieve Gekte). Hierin volgen we een familie die verhuist naar een riant huis midden in een bos. Het gezin leeft een gemoedelijk bestaan, tot hun leven een vreemde wending lijkt te nemen. Met hulp van een pastoor probeert het gezin zich staande te houden in vreemde tijden. De opnames beginnen deze maand onder regie van Patrick Haagmans. De première kunnen we ergens in 2012 verwachten.

– Tijdje gelden hadden we de melding dat de remake van Hellraiser nog niet helemaal was geschrapt…nu kunnen we melden dat er een nieuwe film daadwerkelijk in de maak is. Hellraiser: Revelations is de titel en betreft gewoon een nieuwe film in de bestaande reeks. Inmiddels heeft Doug Bradley laten weten dat hij niet terug zal keren als Pinhead aangezien hij twijfels heeft over de kwaliteit. Het script is geschreven door Gary J. Tunnicliffe (special effects-guru) terwijl de regie in handen is van Victor Garcia (Return To The House On Haunted Hill). Wel zal Peta Wilson (tv’s Nikita) in de film te zien.

– Hoewel het erop lijkt dat de remake van Deep Red er toch gaat komen zal die NIET geregisseerd gaan worden door George A. Romero. Hij was benaderd door Claudio argento, de broer van Dario. Echter heeft Romero navraag gedaan bij Dario en die schijnt geen goede band meer te hebben met zijn broer. En aangezien George en Dario toch wel vrienden zijn heeft Romero besloten om de film te verlaten. Claudio heeft echter nog steeds plannen om de remake van de grond te krijgen en is op zoek naar een nieuwe regisseur…

– De strip Locke & Key van schrijver Joe Hill zal worden verfilmd als televisieserie. De serie zal worden geproduceerd door Steven Spielberg, Alex Kurtzman en Stephen Orci voor DreamWorks TV. Het verhaal gata over het grote land huis Keyhouse waarin deuren zitten die mensen veranderen. Ook sluipt er een door haat gevoed en genadeloos wezen door de wandelgangen…Wanneer de serie voor het eerst te zien zal zijn is nog niet bekend.

– Er zijn twee cameo’s bekend gemaakt voor Scream 4: Anna Paquin (tv’s True Blood) en Kristen Bell (Pulse, tv’s Veronica Mars) hebben een kleine rol hebben in de slasher van Wes Craven (de openingsscene?).

– Het lijkt er steeds meer op dat Hostel 3 toch een Amerikaanse bioscooprelease gaat krijgen, ondanks dat het tweede deel een grote flop was. Een poster en teaser staan voor de herfst van dit jaar gepland als we een document mogen geloven dat voor (amerikaanse) bioscopen is bedoeld. We kunnen tevens melden dat Kip Pardue (Wizard Of Gore) als eerste acteur is vastgelegd voor dit vervolg.

Over de auteur

avatar

één antwoord

Laat een antwoord achter