Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Met Black Sabbath maakt Jack Osbourne zijn regiedebuut. Het betreft een horrorfilm geïnspireerd op de muziek van de band Black Sabbath van zijn vader Ozzy Osbourne. De realityster gaat de film produceren, zegt co-producent Marc Weingarten tegen persbureau Wenn. De film is vernoemd naar de band van Ozzy, maar gaat niet over de metalband. “Alleen de muziek van Black Sabbath is te horen”, zegt Weingarten, die de film mede gaat produceren. Over de plot en wie er in de film gaat spelen is, nog niets bekend. De opnamen van de film beginnen eind 2011.

– En er is een nieuwe naam bekend gemaakt voor Piranha 3DD: Gary Busey (zie foto). De acteur met een drankprobleem zal waarschijnlijk een van de cameo’s gaan spelen. Hij was te zien in o.a. Predator 2 Under Siege en Frost: Portrait Of A Vampire

– Het heeft even geduurd (sinds 2004) maar regisseur David Gebroe heeft in alle rust gewerkt aan een scrip met de titel Bad Vibes. Het betreft een Hippie weerwolven film. De zanger van een hippieband (in 1969) heeft een ziekte waardoor hij veranderd in een weerwolf. Inmiddels hebben enkele genre-grootheden interesse getoond. Zo wil John Landis de film produceren en heeft Greg Nicotero aangeboden om de special make-up effects voor zijn rekening te nemen. We houden je op de hoogte van dit project!

– In mei verschijnt Call of Duty: Black Ops Escalation–Call of the Dead en enkele genre grootheden hebben hun stem hiervoor geleend. Zo zijn Danny Trejo, Sarah Michelle Gellar, Robert Englund en Michael Rooker te horen in de game die moet worden gezien als een tribute aan George A. Romero.

– Het is nog niet officieel bevestigd, maar er gaan geruchten dat Chris Landon na het tweede deel ook Paranormal Activity 3 mag gaan schrijven. Dit in tegenstelling tot eerdere geruchten waarin Roger Avary het script zou mogen schrijven. Wie de regie voor zijn rekening gaat nemen is nog steeds niet bekend, terwijl PA3 eind oktober in de bioscopen moet verschijnen.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter