Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Variety weet te melden dat Warner Bros een beetje vaart zet achter de filmadaptie van de videogame Heavy Rain. David Milch (NYPD Blue, Deadwood) is aangenomen om het script te schrijven. In de psychologische thriller moet men proberen om de “Origami” moordenaar te vangen. Bob Shaye en Michael Lynne zullen de film produceren.

– Nog meer nieuws van Slasher Films, de productiemaatschappij van Slash. Zo kondigde de rocker aan dat Vincenzo Natali (Splice) de film Theorom gaat regisseren. Het verhaal gaat over een leraar die per ongeluk een genetisch kwaad vrij laat nadat hij een oud relikwie opent. En scenarioschrijver Philip Eisner (Event Horizon) maakt zijn regiedebuut met The Other Kingdom. De door hemzelf geschreven film gaat over ziekenhuismedewerkers die het moeten opnemen tegen met een buitenaards virus geinfecteerde mensen.

– Er wordt een pilot-aflevering geschoten voor een tv-serie die gebaseerd over Edgar Allan Poe die in de serie Poe ‘s werelds eerste detective is en ongebruikelijke methodes gebruikt om duistere mysteries op te lossen in Boston ten tijde van de 1840’s. Of er verhalen van de schrijver zelf worden gebruikt voor de serie is niet bekendgemaakt, maar het vermoeden is groot dat dit wel het geval zal zijn.

– Enkele dagen geleden vertelden we jullie over Prometheus, de nieuwe film van Ridley Scott. Nu kunnen we melden dat de mannelijke hoofdrol is vergeven aan Michael Fassbender. Hij zal een androide spelen in de sf-film. En het lijkt erop dat H.R. Giger nog steeds betrokken is bij de film die eigenlijk is begonnen als prequel van Alien, maar na enkele veranderingen ontstond er eigenlijk een nieuw verhaal. Noomi Rapace was al eerder vastgelegd. De release is overigens van maart 2012 naar 8 juni 2012 verschoven.

– De relatief onbekende Benjamin Walker gaat de titelrol spelen in Abraham Lincoln: Vampire Hunter, de film van Timu Bekmanbetov, gebaseerd op het boek van Seth Grahame-Smith die ook het script zal schrijven. De film moet juni 2012 in de bioscoop verschijnen.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter