Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* Al jaren werd er over geschreven en gesproken, maar nu komt The Amityville Horror: The Lost Tapes er roch eindelijk aan. Wel onder een nieuwe, simpelere titel: Amityville. Blumhouse en Dimension Films zullen samen de film produceren die op 2 januari 2015 zal verschijnen in de Amerikaanse biocopen. Deze “found footage” film zal worden geschreven en geregisseerd door het duo Casey La Scala en Daniel Farrands.

* De hoofdrol voor de eerder aangekondigde Rosemary’s Baby mini-serie is voor Zoe Saldana (Star Trek). De serie krijgt 4 afleveringen van een uur en zal dit jaar worden opgenomen. De serie is gebaseerd op het boek uit 1967 van Ira Levin. Het scenario zal voor NBC en Lionsgate TV worden geschreven door Scott Abbott en James Wong.

* Regisseur Eric Red (100 feet, Bad Moon) heeft laten weten dat zijn Bigfoot-film No Man’s Ridge deze zomer in Wyoming zal worden geschoten. Hij belooft binnenkort meer info los te laten dus moeten we het doen met de synopsis: Een groep jagers, uitgerust met niet alleen wapens maar ook camera’s, is op jacht naar de ultieme trofee, een bigfoot. Als ze midden in de bossen, op een kilometer of vijftig van de bewoonde wereld, een bigfoot zien lijkt het wezen geen enkele kans te hebben…maar het is andersom!

* Hierboven is de eerste foto te zien van de Twin Peaks-achtige serie Wayward Pines van regisseur M. Night Shyamalan. In de hoofdrollen zien we o.a. Matt Dillon, Julliette Lewis, Terence Howard, Toby Jones, Greta Lee, Shannyn Sossamon en Carla Gugino. De serie gaat over Ethan Burke, een Secret Service agent die naar het plaatsje Wayward Pines gaat om twee verdwenen collega’s te zoeken. In plaats van antwoorden roept zijn zoektocht alleen maar meer vragen op. Iedere stap dichter bij de waarheid leidt hem steeds verder van het leven dat hij kende. De serie zal dit jaar zijn premiere beleven in de V.S. Of de serie ook in Nederland te zien zal zijn is nog onbekend.

* De muziek van de door Mark Neveldine geregisseerde film The Vatican Tapes zal worden geschreven door Mike Patton, die ook is genomineerd voor een oscar voor de muziek van The Place Beyond The Pines. Michael Pena en Djimon Hounsou spelen de hoofdrollen in The Vatican Tapes, een film die gaat over een gelekte videoband over een exorcisme in het Vaticaan die heel, heel fout is gegaan. De film moet later dit jaar veschijnen.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter